Reklama

Reklama

Expremiéři


Vladimír Špidla - politický politik (E05)

(epizoda)

Obsahy(1)

Vladimír Špidla odkrývá pozadí zásadních událostí své politické kariéry. Proč nebyl prezidentem zvolen Miloš Zeman, ale Václav Klaus. A jak ho tato volba nakonec stála premiérské křeslo. (Česká televize)

Recenze (2)

kubilov 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nudař, úředník, nevůdce, zato ale v rámci možností rovný a slušný pravý sociální demokrat. Na tomto dílu Expremiérů se mi líbilo, že různými nenucenými podněty Martin Kohout ukázal, že Vladimír Špidla měl svou politiku založenou na vlastní integritě a pevných názorech. Byť byl v čase Klausů a Zemanů možná svou domnělou slabostí pro smích, budoucnost ho řekl bych docenila. Toho Steigerwalda na začátku si ale měli odpustit, hrozný hovna tam mektal. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čestný politik, ktorý si pletie dobro s riadením štátu a odsudzuje Opozičnú zmluvu. Aj tak by sa dal charakterizovať Vladimír Špidla, osobnosťou patriaci medzi ten lepší výber českých expremiérov. Dokument je podaný dobre, hlavný protagonista a udalosti jeho premiérovania sú zobrazené dostatočne dramaticky, no chýba tomu ešte punc filmárčiny, ktorý by to povzniesol do výšin k najvyššiemu hodnoteniu. ()

Reklama

Galerie (6)

Reklama

Reklama