Reklama

Reklama

Expremiéři


Vladimír Špidla - politický politik (E05)

(epizoda)

Obsahy(1)

Vladimír Špidla odkrývá pozadí zásadních událostí své politické kariéry. Proč nebyl prezidentem zvolen Miloš Zeman, ale Václav Klaus. A jak ho tato volba nakonec stála premiérské křeslo. (Česká televize)

Recenze (2)

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čestný politik, ktorý si pletie dobro s riadením štátu a odsudzuje Opozičnú zmluvu. Aj tak by sa dal charakterizovať Vladimír Špidla, osobnosťou patriaci medzi ten lepší výber českých expremiérov. Dokument je podaný dobre, hlavný protagonista a udalosti jeho premiérovania sú zobrazené dostatočne dramaticky, no chýba tomu ešte punc filmárčiny, ktorý by to povzniesol do výšin k najvyššiemu hodnoteniu. ()

kubilov 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nudař, úředník, nevůdce, zato ale v rámci možností rovný a slušný pravý sociální demokrat. Na tomto dílu Expremiérů se mi líbilo, že různými nenucenými podněty Martin Kohout ukázal, že Vladimír Špidla měl svou politiku založenou na vlastní integritě a pevných názorech. Byť byl v čase Klausů a Zemanů možná svou domnělou slabostí pro smích, budoucnost ho řekl bych docenila. Toho Steigerwalda na začátku si ale měli odpustit, hrozný hovna tam mektal. ()

Reklama

Reklama