Reklama

Reklama

Expremiéři


Jiří Paroubek - 40 tváří (E07)

(epizoda)

Obsahy(1)

Pátrání po důvodech negativního mediálního obrazu Jiřího Paroubka. Z čtyřiceti nejprohlíženějších internetových fotografií bývalého premiéra si svého Paroubka vybírají ti, kteří mají jeho mediální obraz na svědomí. Patří mezi ně technaři, novináři, fotografové, první vrhač vajíček a samozřejmě i sám Jiří Paroubek. (Česká televize)

Recenze (3)

kubilov 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lepší 3*, na můj vkus ale příliš málo Paroubka a příliš mnoho více méně nevýznamných osob kolem. Nápad tematizovat Paroubkův mediální obraz byl velmi dobře zvolen, ale sám expremiér jakoby vůbec součástí dokumentu nebyl. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Apač tekutého hněvu.“ Podnetná debata o vytváraní mediálneho obrazu, dobre zostrihané. Konfrontácia Paroubka a vnínamia jeho osoby podaná viacerými názormi. Režisér svoju úlohu splnil na výbornú. Záverečný zostrih Paroubka a ľudí s jednou zo 40 jeho fotiek je už len čerešničkou na torte. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já nevím, myslím že by to šlo natočit mnohem , mnohem lépe. Ale moje hodnocení zachraňují komentáře filosofa Václava Bělohradského. Paroubek je podle mě klasický korporátní bezemoční psychopat, kteří se snadno vypracují až nahoru. Míval jsem podobný názor jako v dokumentu technař na oné slavně rozehnané technopárty, že jsou potřeba mladí politici. Ale když nyní vidím Piráty, tak snad ani ne. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama