Reklama

Reklama

Vánoce s Holly

(TV film)
  • USA Christmas with Holly (více)

Obsahy(1)

Maggie Conway už má života ve velkoměstě po krk, zvlášť, když ji její nastávající nechal stát u oltáře. A tak se přestěhuje do malého města Friday Harbor ve státě Washington a konečně si plní svůj sen – otevírá si obchod s hračkami. A také potká Marka Naglea, vlastníka místní kavárny. Není to tak úplně láska na první pohled, ale skoro! Potíž je v tom, že Markovou hlavní prioritou je jeho šestiletá neteř Holly, jejíž maminka nedávno zemřela a Mark se stal jejím opatrovníkem. Mark se stěhuje ke svým dvěma bratrům, kteří mu pomohou Holly vychovat. A kromě toho má vztah se Shelby – jenže to nikam nevede. Maggie a její hračkářství jsou magickým klíčem k Hollyinu srdci, které trpí ztrátou maminky. (HBO Europe)

(více)

Recenze (16)

nash. 

všechny recenze uživatele

Příjemná pohodovka, sladká jako vánoční cukroví a nazdobená jako vánoční stromeček. Na obzoru žádný padouch, žádný nečekaný dějový zvrat, žádná srdcervoucí komplikace, takže vše lehce a bez velkých zákrut plyne k předpokládanému konci. Sean Faris jako mladý klon Toma Cruise sice trošku přehrává ve snaze stát se mladým Tomem Cruisem, ostatní to s hloubkou hereckých partů taky nijak zvlášť nepřehání, přesto se film díky příjemné atmosféře s přehledem vyhoupl mezi to lepší v kategorii tradičních televizních vánočních romancí. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Je to vlastně brutálně ulítlá osudová pohádka, ale neměly by filmy sem tam divákovi dělat i radost a pohladit po duši? Hallmark standard, ale nějak mi to nevadilo... ()

Reklama

klapqua 

všechny recenze uživatele

Ja len dodám, že je to nakrútené podľa knižnej predlohy Vianočný deň vo Friday Harbore od Lisy Kleypas a zatiaľ je to jej jediná sfilmovaná kniha. Samotný príbeh je prosťunký, romantický a sladko-milý, až sa vám zuby kazia. Na druhú stranu je to príjemná oddychovka, ktorá sa nehrá na nič viac než je... ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Oh... tolik cukru na jednu dívku! Je fakt, že pokud chcete naladit na vánoční vlnu, tak tento film není to pravý. O vánoce tam prostě nejde. A pravda je taky ta, že z hereckého obsazení mi byli sympatičtí jen Olive a strýcové Scott a Alex. O hereckém umu hlavních představitelů se radši zmiňovat nebudu, zejména umu naší malé hrdinky Holly. Domek pro víly byl doopravdy kouzelný, ale to je asi tak vše. ()

Kritik. 

všechny recenze uživatele

Ide síce o jednoduchý film, pri ktorom od začiatku viete ako sa skončí, a samozrejme dej nie je v mnohom originálny. Avšak tomuto dielu sa darí v divákovi vyvolať príjemnú atmosféru, znázorňuje súrodeneckú i partnerskú lásku, a taktiež čo-to o rodičovstve. Mňa s mojou manželkou zaujal hlavne prvkami, ktoré v našom reálnom živote obaja obdivujeme, napr. propagovaním dobrej kávy :) alebo tiež prepojením so svetoznámymi Lord of the Dance. Prostredie Seattle tiež napomáha k celkovému romantickému dojmu. Odporúčam pozrieť napríklad v predvianočnom čase počas pokojného adventu. ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama