Reklama

Reklama

Live in Bzenec

(koncert)

Dokument z legendárního koncertu v Bzenci byl natočen 29. června 1991.

Playlist:  01. Krátký Proces - Na prach
02. Krátký Proces - Slovensko
03. Orlík - Bílá liga
04. Orlík - Teror
05. Orlík - Dudy
06. Orlík - Dvojí metr
07. Hubert Macháně - Koplas mě šeredně pod koleno bejby
08. Hubert Macháně - Plnou nádrž
09. Hubert Macháně - Hoja hoj (Bílej rajón)
10. Tři sestry - Janova Láska
11. Tři sestry - Zelená
12. Tři sestry - Budapešť
13. Tři sestry - Kovárna
14. Braník - Oi na Roi
15. Braník - Praha
16. My - Lai - Mandela
17. Valašská liga - Kurva den (Joker Punx)

(více)

Recenze (29)

LexBarker 

všechny recenze uživatele

Lehkou rukou natočený hudební dokument z období největší svobody co jsme tu kdy měli. Dan s Fanánkem byli ještě obyčejní kluci a my ostatní jsme řádili společně na koncertech po celých Čechách. Holky byly vstřícný, pivo teklo proudem a z pódií se na nás valila drsná směs textů, které si nebraly servítky a otevřeně se trefovaly do černého :) ()

consuela1 

všechny recenze uživatele

Také já vím přeně, co jsem dělala 29. 6. 1991 . Seděla jsem doma, trucovala a přemýšlela o rodičovraždě, protože mně naši nepustili do Bzence. Těšila jsem se zejména na milované Sestry, na kterých jsem byla rok předtím v českobudějovickém KD Vltava, kde byly předkapelou Visacího zámku. Kdo by byl řekl, že koncerty obou kapel budu navštěvovat dlouhá léta a navštívím ještě v roce 2016! Na dnes již legendární koncert jsem se tedy díky záznamu podívala o pětadvacet let později a nehodnotím nic jiného, než báječnou reminiscenci. ()

Reklama

No Remorse 

všechny recenze uživatele

Excelllent !!! Chtěl jsem vám říct a znova, vztah mezi skínama a normálníma lidima. Vole tak já dvakrát vyholenou lebku, čert to vem! Na to seru nechci se jim vtírat, ale příjdu na zábavu skínu vole a přetáhne mě tam řetězem, nechápu prooč !?! Protože mám vlasy delší než jeden rok? Za to ? Za to že jsem byl kdysi dřív skín, za to mě přetáhne řetězem? A šéf skínů nebo co to bylo za piču - sorry to slovo jo - tak mě řekne vole mě je to jedno vole. Kdybych ho hoši potkal v lese někde, tak mu uřežu hlavu vole mačetů. My nejsme totiž taky žádní blbečci vole mi z dlouhýma vlasama. Co chcou válku vole skínu proti máničkám nebo co chcou ty idioti ? P.S. Který kapely se ti líbili nejvíc ? My Lay! My lay ? Ty ještě nehráli ! Už hráli.Nehráli! Nehráli jo ? ()

mr.kliky 

všechny recenze uživatele

"moc nechápu proč při tom lidi hajlovali, ale hudbu asi hrajou dobrou".. rozhovory dohramady činí tak deset minut, ale jsou napumpovaný hláškama až k prasknutí a to pestrý spektrum lidí od mániček, skinů, náglů a bigbítáků, který dohromady spojuje to, že jsou všichni naslopaný jako hovada, je geniální. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nevzpomínám si na vzorec pro výpočet funkce arccotg x, vlastně ani netuším, co jsem měl včera k obědu, ale vím úplně přesně, co jsem dělal dne 29. 6. 1991. Oi! Oi! To jsem byl v Bzenci a pogoval jsem s holýma šiškama. Chybou tohoto záznamu je tedy pouze to, že mým jedinečným "tanečním" kreacím nevěnovala kamera odpovídající pozornost. A taky to hajlování šlo trošku mimo mě, ale nářez to byl ještě o pár decibelů větší, než nabídl tento záznam. A ačkoli bych to od sebe nikdy nečekal, tak to dechovkové orámování vytvořilo dunivému bigbítu vynikající protipól. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama