Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejznámější český DJ a zároveň velká ikona celé české hiphopové scény zpovídá své kolegy z branže. Ptá se na vše, co může každého fanouška zajímat. Mimo jiné můžete slyšet rozhovory s LA4, Orionem, Hugem Toxxxem, Jamesem Colem, Ektorem, Vecem, Majkem Spiritem a Vladimirem 518. (hendrich6)

Recenze (14)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Sranda, otázky a pár minút nahliadnutia do života hudobníkov, no hlavne ľudí pohybujúcich sa okolo hip-hopu. Celkovo však jednoduchá forma, nenáročné na hocičo, proste, ak vás nezaujíma súkromie, či názory pozvaných ľudí, tak zbytočné pozerať. ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Dj Wich trafil do čierneho. Jeho relácia je štandardizovane nastavená a pýta sa zaujímavé otázky. V prvom rade zo života mimo pódia, no nie na štýl bulváru. Všetko pôsobí príjemným dojmom a som rád že sa dozviem veci na ktoré hostia väčšinou nikde inde neodpovedali. ()

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Wichova iniciativa takhle představit rapery je určitě super - škoda, že někteří z nich jsou trochu jednodušší a spíš pro zasmání, ale za to Wich samozřejmě nemůže. Nejlepší kusy: Cole, Vladimír, Ektor, Lavor. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele

Metrix sa neučil zle. Mal jedničky-dvojky. Vyštudoval za kuchára a raňajkuje rožok s nutelou. Wich sa samozrejme snaží a sonduje pre fanúšikov súkromný život interpretov cz/sk hip-hop scény. ()

kill-tec 

všechny recenze uživatele

Nejsem plnokrevným fanouškem hip hopové scény, ale Wiche a jeho beaty si vždy rád poslechnu. Celkem kvalitní pořad, kde se o někom dozvíš i to, co bys třeba nikdy neřekl a kolikrát změníš i názor na umělce, o kterých si z klipu myslíš, že jsou to ***. Díl s Metrixem jednoznačně nej! :D ()

DEJWIX114 

všechny recenze uživatele

ani jsem do dnes netušil že toto na csfd je. tento porad je paradni v tom ze aspon na chvilku se muzete mrknout na zivot hudebniku cz a sk hip hop sceny. :) ()

Krastom 

všechny recenze uživatele

Otázky DJ Wiche mě moc bavily. Všiml jsem si, že u dílu se Separem své otázky pozměnil. I tak se většina točila kolem jídla a muziky. Nemohu ohodnotit jinak, než pěti hvězdami! ()

Reklama

Reklama