Reklama

Reklama

Eminem: Not Afraid

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2010, 4:18 min

Režie:

Rich Lee

Hudba:

Eminem

Hrají:

Eminem

Obsahy(1)

Hudobný videoklip amerického rappera, ktorý vystupuje pod umeleckým menom Eminem. Pieseň Not Afraid je súčasťou jeho siedmeho štúdiového albumu "Recovery", ktorý vydal v roku 2010. (MM_Ramone)

Recenze (16)

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Špičkovej videoklip plnej metafor a úžasný gestikulace, Eminem je absolutně přirozenej. Emocionální frázování, údernej text a zejména znovunalezení, absolutní svoboda, které jsou skutečnou definicí týhle písničky. Recovery numero uno. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Klip je umenie, proste profesionálne spracované. Dlho som navyše tejto skladbe podliehal, mal som ju rád. Možno nie je tak energická ako iné jeho diela, no necítim z nej až takú negatívnu energiu, skôr je to taký neutrál, motivačná a spoločensky kritická vec podľa mňa. Dnes už ma až tak neberie, no stále je to podľa mňa výnimočné dielo. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tento miniatúrny filmík ukazuje Eminemovu superhrdinskú pózu, pričom pracuje s podarenými vizuálnymi efektami. ()

Makky 

všechny recenze uživatele

Na supermana Eminema sa dobre pozerá. Túto pesničku mám rád, má drive, dobrý text, klip je z tých lepších. Hitovka 2010. roku. ()

tommy187 

všechny recenze uživatele

Z Eminema cítiť silu, a z každého jedného slova zimomriavky a život. Snáď jedna z najvydarenejších hip-hopových skladieb vôbec od kráľa rapu. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Víc se mi líbila dřívější tvorba, kterou si rád pouštím. Z poslední doby mi z jeho písniček nic nijak extra nesedlo. Ale tuhle jsem už párkrát slyšel a patří k těm lepším. Klip docela zajímavý a plný digitálních triků. 70% ()

Reklama

Reklama