Reklama

Reklama

Zombi kanikuly 3D

  • Rusko Зомби каникулы 3D (více)

Recenze (5)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Privet - eto ruskij vs. amerikanskij zombie fiľm i to v the klišiodnom the plášti. Ono to tak blbé ani nie JE , lebo výsmech je citeľný.Figúrky sú okopírované a niektoré pasáže dokazujú úmysel tvorcov. Mne zafungovalo očakávanietoho , čo blbšie ešte príde a film som absolvovala bez újmy. Pár nápadov tam je , no to žánrové poradie by som smelo zmenila. Určené pre " ruskij dorost " so všetkým, čo už v zbytku sveta prebehlo. Na ( aj keď pochybujem ) povzbudenie posielam 2 " matryoshky " . ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Rusi sa rozhodli tiež priživiť na neustupujúcom trende zombie hororových komédií a nedopadlo to najhoršie; pomerne zábavné klišé, len škoda, že občas vyložene primitívne. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Zombi kanikuly 3D“ je snímek, který není moc vtipný, není moc napínavý, je to prostě jen další variace na zombie téma, která chce být jiná jen proto, že se jedná o ruský film a ruské prostředí, které je podtrženo vlastně jen přítomností toho alkoholu. Co mě dostalo, to je naprosto ujetý závěr, úplně poslední scéna, která je tak pitomá, až se prostě musíte smát tomu jejímu rádoby poselství. ()

mosnak odpad!

všechny recenze uživatele

Připomíná mi to tu zombieslátaninu z Indie co jsem letos viděl. Hrůza! Dneska už točí filmy kde kdo. Vůbec nevadí,že to vypadá děsně a trapně. Důležité je aby v názvu filmu bylo slovo Zombie a uděláme z toho "krvavý" zombievýplach mozku. - 0% ()

Reklama

Reklama