Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvě někdejší kamarádky (Regina Rázlová a Evelyna Steimarová), ale už 40 let nesmiřitelné rivalky, ikony českého módního světa, si neustále vjíždějí do vlasů, dělají si naschvály, sabotují si módní přehlídky, pomlouvají se. A předhánějí se, která objeví další Evu Herzigovou. Když se pak na scéně objeví tvář mladičké Martiny, jež všem svou krásou doslova vyrazí dech, svedou boj o to, která z nich ji uloví do své stáje. Která vyhraje? A prohloubí se tím jejich rivalita, nebo ty dvě znesvářené „babičky" konečně zakopou válečnou sekyru a obnoví své přátelství? Kolotoč bláznivých situací a komických scén začíná. (Magnusfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Jak moc je tento film tragicky a nekonečně špatný popisuje mé konsternované sdělení, že Petr Novotný nakonec nezahrál tak špatně. Což je v porovnání se skutečnými herci opravdu co říct. Třeba Tomáš Magnusek to má asi jako koníček - hrát ve špatných filmech, a jsem si skoro jistý, že se snaží vytvořit národní rekord. Stihnout za život co nejvíc filmů, které jsou kvalitou na úrovni porna. Jen s tím rozdílem, že zde se teda nešu.á, ale já mluvil o kvalitě hereckých výkonů a zvuku, scénáři, hudbě atd. Oplzlých hlášek je zde ale také dost. První, na co si vzpomenu hned, je kvalita zvuku. Buď byl zvukař totálně na mol, anebo to zvučil někdo jako já, kdo má se zvukem asi takové zkušenosti jako já a tedy, že si doma umí dát telku nahlas. Scénář je tragický, hudba je tragická a celý děj je tragicky tragický. Absolutní ztráta času a další z řady podivení, na co všechno se u nás najdou peníze, když se chce. Tak hlavně, že v Česku chybí peníze na sociální služby, ale financují se ze státního fondu kinematografie podobné obludnosti. Tvůrcům bych vzkázal akorát to, že českému občanstvu nejvíce prospějí tím, když nic točit nebudou. ()

charant 

všechny recenze uživatele

Po těch komentářích tady jsem se toho filmu bála, když jsme na nej s kamoskama sly, ale nakonec to bylo příjemný překvapeni. Jako Ďábel nosí Pradu to fakt nebylo, ale zenskej svět tam je zachycenej fakt dobre, a scéna ze zachoda, jak Moravcová říká: Měl by se víc zajímat o moji duši, ta se asi mezi nama holkama stane kultovní... Proste jsme se dobre pobavily ()

Reklama

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

To je trapný. Máte ráda trapný? Od Magnuska jsem rozhodně čekal víc.  Nastříkám Ti do vlasů, šampon z mého vocasu a nebo třeba vrků, vrků, mám ho vkrku.  Tím bych asi popsal toto dílo. Mám toho až po krk. Novotnému se divím. Jestli se snaží zastínit trapnost svého syna, to se mu nemůže povést. Pavel je odpad lidstva, Petra jsem si kdysi vážil, ale zřejmě se začíná kazit svým zrůdným synátorem. Za zločin považuji vyobrazení Krejčíkové jakožto modelky. Vrchol nevkusu jako celý film. Ale ruku na srdce, stále to není absolutní dno české kinematografie. ()

bobstock odpad!

všechny recenze uživatele

Magnusek s Laňkou předvádí absolutní amatérismus. Tyhle dva nemaj žádnou sebereflexi, protože kdyby jí měli, už dávno by si vzájemně prostřelili hlavy pětačtyřicítkou. Scény bez smyslu, trapné vypointování, průjem televizních ksichtů a hle, Petr Novotný ještě žije a dokonce ani neumí hrát. Anetiny a Evininy kozy byly asi jedinej důvod těch dvou kašparů napsanejch do režisérů přiblížit se co nejblíže k nim. Moje domácí video na VHS z Korfu bylo lepší než toto. A to mě bylo 15let!! Bože..... :o -10% ()

pindruche odpad!

všechny recenze uživatele

Uvažovala jsem o plastice horních víček, už nemusím. Z údivu nad tímto filmem budu mít povytažené obočí a vytřeštěné oči do konce života. Bylo to hrozné ve všech směrech, obsazení, kamera, zvuk, děj ( no děj..). Nevím pro koho je film určen, asi pro toho pětihvězdičkového uživatele registrovaného pod několika nicky, já bohužel neviděla film s holkama, tak to bude asi ten problém. Odpad!! ()

Galerie (56)

Zajímavosti (5)

  • Scénář k filmu vznikl na základě zkušeností Davida Laňky, který si scénář i sám napsal, z prostředí modelingu. Deset let totiž dělal v lifestylovém časopise. (SONY_)
  • Film se natáčel v roce 2013 o prázdninách a měl být uveden na jaře roku 2014. To se ale nestalo, protože na podzim baviče Petra Novotného, který zde hraje jednu z významných rolí, stihla mozková příhoda. (ČSFD)

Reklama

Reklama