Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvě někdejší kamarádky (Regina Rázlová a Evelyna Steimarová), ale už 40 let nesmiřitelné rivalky, ikony českého módního světa, si neustále vjíždějí do vlasů, dělají si naschvály, sabotují si módní přehlídky, pomlouvají se. A předhánějí se, která objeví další Evu Herzigovou. Když se pak na scéně objeví tvář mladičké Martiny, jež všem svou krásou doslova vyrazí dech, svedou boj o to, která z nich ji uloví do své stáje. Která vyhraje? A prohloubí se tím jejich rivalita, nebo ty dvě znesvářené „babičky" konečně zakopou válečnou sekyru a obnoví své přátelství? Kolotoč bláznivých situací a komických scén začíná. (Magnusfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

IvonaK 

všechny recenze uživatele

Laciná komedie s blonďatýma hlavama. Za pobavení stál Aleš Cibulka a jinak nechápu smysl práce modelky. Cestují si zadarmo do zahraničí, dostávají zadarmo drahé produkty, kteří si my pracující lidé máme za těžké peníze koupit a ta soutěž Česká miss? Neskutečná šaškárna. Mě by bylo trapně se takto promenádovat. Hlavně až toho zneužije nějáký úchyl. ()

maniacxl odpad!

všechny recenze uživatele

To se nedá ani s půl kilem kokainu v nosu!Já furt jen nechápu,že ti herci tomu Magnuskovi na to vždycky kývnou.I když teď mě dochází.....jací pak "herci"?Domenico Martucci,Petr Novotný,Lucie Váchová??Další strašnej humus alá mistr Magnusek!Tenkrát,snad při psaní komentáře na nějakou jeho píčovinu jsem v něm občany prosil,aby zabily Magnuska.Očividně se to nedaří a nedaří.A ty hodnotitele,co tomu dali pět hvězdiček bych chtěl poznat u šálku cejlonského čaje s medem.ODPAD!!! ()

Reklama

Harry77

všechny recenze uživatele

Film jsem neviděl a nejspíš neuvidím, tak nehodnotím. Co ale začíná být na pováženou je, že s největší pravděpodobností si Magnusek zajišťuje fake účty, který tady na csfd.cz zvyšují hodnocení. Když si prohlídnu většinu účtů uživatelů, kteří dali vysoké hodnocení, tak téměř všichni mají evidentně nový účet a jediné hodnocení a to právě tohohle filmu. Alespoň to je stav k dnešnímu dni 16.12.2014. Je vidět, že Magnuskovi došlo, že v dnešní době návštěvnost zásadně ovlivňuje hodnocení na csfd.cz a tak na to reaguje. Otázkou tedy zůstává, do jaké míry může csfd.cz díky Magnuskům apod. zůstat do budoucna relevantním. Takže když už Magnusek kurví českej film, rozhodl se zkurvit i csfd. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Byla to nuda bez děje, mraky známých ksichtů, kteří nikdy nehráli ( Domenico Martucci vévodí ), nepřišlo mi to ani moc vtipné. Nejsem nepřítel Magnuska, tak teda zkusím hodnotit pozitivně: Když budu považovat za odpad českého filmu Babovřesky a Kameňák tak tohle dílko je více úctyhodné ( respektive neškodné) už kvůli tomu, že neobsahuje žádný zlý humor a ukřičenost a hlášky typu Víš kolik bere? ( to má Troška v každém druhém ) takže jednu hvězdu má jistou. Řemeslně je film bída ( kamera, scénář, dialogy, střih ), ale přeci jen námět je celkem originální - svět modelingu ač teda hodně povrchně a hloupě tady ještě nikdo nezkusil. Druhá hvězda. A nakonec je to takové barevné, rádobyveselé pokoukání na občas hezké holčiny. Nejkouzelnější byla tedy Nicola Votavová v roli modelky s chlapským hlasem. ( říkal jsem si, kde jsem ji viděl a hle pamatuji si ji z hádací scény s Mádlem ve Vejšce ) Takže když k tomu přidám roli Reginy Rázlové můžu s klidným svědomím dobré nálady dát celkem tři hvězdy. ()

fila_B odpad!

všechny recenze uživatele

Nedá se měřit jiným metrem to, že to je Magnusek - filmařsamouk. Ten film je prostě blbě udělaný. Ten film nefunguje i když máte zavřené oči protože se na to nedá dívat (díky kameramanovi). Ten film nefunguje i díky střihačovi, protože se tam prostě ztratíte, na druhou stranu střihač může být i hrdina protože nikdo z nás neví co vlastně pan Magnusek natočil, tak že střihač nás ušetříl třeba ještě něčemu horšímu. Ale metál by zasloužil pokud by to zkrátil cca na 5 minut. Bohužel je to 90. Jen bych vzkázal, prosím pane Magnusku neučte se na divácích. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (5)

  • Film se natáčel v roce 2013 o prázdninách a měl být uveden na jaře roku 2014. To se ale nestalo, protože na podzim baviče Petra Novotného, který zde hraje jednu z významných rolí, stihla mozková příhoda. (ČSFD)
  • Modelky se nenatáčely pouze v barrandovských ateliérech a v tuzemských exteriérech, ale i na klinice estetické medicíny, v prodejně obuvi, v redakci deníku Blesk za plného provozu a na mnoha dalších místech. (ČSFD)

Reklama

Reklama