Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvě někdejší kamarádky (Regina Rázlová a Evelyna Steimarová), ale už 40 let nesmiřitelné rivalky, ikony českého módního světa, si neustále vjíždějí do vlasů, dělají si naschvály, sabotují si módní přehlídky, pomlouvají se. A předhánějí se, která objeví další Evu Herzigovou. Když se pak na scéně objeví tvář mladičké Martiny, jež všem svou krásou doslova vyrazí dech, svedou boj o to, která z nich ji uloví do své stáje. Která vyhraje? A prohloubí se tím jejich rivalita, nebo ty dvě znesvářené „babičky" konečně zakopou válečnou sekyru a obnoví své přátelství? Kolotoč bláznivých situací a komických scén začíná. (Magnusfilm)

(více)

Recenze (133)

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Scénář se vážně nepovedl, dialogy dost tupé, stejně jako hlavní protagonistky (modelky). Nicméně pár vtipných hlášek i momentů bylo, to že film jako celek působil lacině až amatérsky sice na kvalitě nepřidalo,ale horší než spousta jiných ptákovin to nebylo.Za mne 30%. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nebyl stoprocentním katem výplodů našeho XXXL tvůrce Tomáše Magnuska (třeba Bastardy jsem svým způsobem bral), ale tohle je přesně ten produkt, po kterém zcela chápu, že se členové fanklubu Akiro Kurosawy při vyslovení jeho jména dvanáctkrát pokřižují. Mohl bych poprosit, zda by mi někdo pomohl objasnit dějovou linku.....můžete do zpráv. Tohle byl opravdu hodně špatný vtip a urážka všech, kteří sledování tohoto....opravdu mne nenapadá žádný vhodný termín.....věnovali svůj volný čas. Jediné co mohu alespoň trochu pochválit je ztvárnění inteligencí nedisponujících zlatokopek v podání Nikol Moravcové a Terezy Jemelíkové.....otázkou však zůstává, nakolik šlo o roli. Třetí do party push-uptýrek Eva Perkausová může bohužel nabídnout pouze postavu....na druhou stranu, postavu, za kterou by 95% ženské populace darovalo pravou ledvinu. Zbytku ansáblu (s výjimkou Martina Písaříka, který už se v tom plácá delší dobu a možná taky Martina Krause) je účinkování v podobné "taškařici" až nedůstojné....stejně tak jako je nedůstojné gramotnému divákovy Modelky s.r.o. sledovat!?!?!?!?!? ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Tomáš Magnusek se tentokrát pokusil zalepit díru v české kinematografii s netypickým námětem a to snímkem z modelingového prostředí. Dějově vsadil na dvě navzájem si konkurující rivalky a jejich nekonečné schválnosti a naprosto uťáplé slečinky snažící se v modelingu prosadit za každou cenu. Tvůrci se nijak netajili inspirací od podobných amerických snímků a je vidět, že snaha byla obrovská. Jenomže když na druhou stranu s takovým žánrem chybí zkušenosti, je to na výsledku setsakramentsky znát. Chvílemi je to ryzí komedie, chvílemi bláznivá až ztřeštěná komedie, chvílemi to spadne dokonce i do sitcomu. Živost na celém tom dění sice je, ale přeci jen tomu ještě chybí ona určitá jiskra. Ale nápad to byl dobrý. Konečně také něco jiného, než neustálé rodinné dramatizace, které jsou do nás tlačeny téměř všemi směry. ()

Dementra 

všechny recenze uživatele

Nevěřim, fakt nevěřim, že takhle blbý holky existujou. Tak hloupý dialogy! Tak špatný herci! Karikaturu udělali naprosto z každýho. To už si radšim pustim Kameňák. Ale doporučuju vidět. Jako kurizotu pro příklad toho nejhoršího, co česká kinematografie dokáže nabídnout (resp. na co má žaludek). ()

GlamourCat odpad!

všechny recenze uživatele

Nereálné, nevystihující. Dnes je móda skromnosti (říct v televizi, že chtějí jen muže, co jim kupují dárečky??) a hlavně sportovního správňáctví. Celé je to hloupé, přikrášlené a zjevně napsané od člověka, co neměl šanci do toho proniknout. Prostě marnost. ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Regulérně jsou Modelky s.r.o. jeden z nejhorších českých filmů, jaké jsem viděl. Beru, že se mělo jedna o recesi a komedii, jenže kde byla ta komedie?! ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

To je trapný. Máte ráda trapný? Od Magnuska jsem rozhodně čekal víc.  Nastříkám Ti do vlasů, šampon z mého vocasu a nebo třeba vrků, vrků, mám ho vkrku.  Tím bych asi popsal toto dílo. Mám toho až po krk. Novotnému se divím. Jestli se snaží zastínit trapnost svého syna, to se mu nemůže povést. Pavel je odpad lidstva, Petra jsem si kdysi vážil, ale zřejmě se začíná kazit svým zrůdným synátorem. Za zločin považuji vyobrazení Krejčíkové jakožto modelky. Vrchol nevkusu jako celý film. Ale ruku na srdce, stále to není absolutní dno české kinematografie. ()

Godhaj odpad!

všechny recenze uživatele

,,Vopíchal mě úplně celou!“ ,,Mě vůbec.“ Tomuto šílenému počinu se dá říkat film jen stěží. Velmi těžko se dá vyjádřit, jak moc je to špatné. Celý film stojí na jediné trapné myšlence, že modelky jsou hloupé. To je jediný stavební kámen tohoto filmu. Pak se tam vyskytují jakési miniscénky o homosexuálech, umělých prsou, fotbalu, soupeření v módě atd., které do sebe vůbec nepasují. Snad polovina záběrů je reklamou na partnery filmu. O herectví se nedá mluvit, herečky, co hrají modelky naprosto brutálně přehrávají, a není to vtipné, je to hloupé, nudné a trapné. Stejně se dá popsat i příběh či kamera, která zabírá z ruky skoro vše, a je opravdu strašná. Marný příběh soupeření dvou rachotin se naprosto rozsype v závěru, který se nese v duchu: ,,Šak o nic nešlo, vo co gou, néééé!!“ Soundtrack jak z týnejdžerského filmu se už vzpírá jakémukoliv logickému vysvětlení. Magnusek s Laňkou jsou, co se režie týče, naprostí diletanti a tenhle film je hnus. ()

DaveSmith odpad!

všechny recenze uživatele

Třičtvrtě hodiny jsem na to nechápavě zíral, než mi došlo, že lepší už to asi nebude a nas.anej jsem to radsi vypnul. Nečekal jsem moc, ale říkal jsem si, že to třeba zachrání pěkný ženský...Nezachránily. Na tu hromadu nehereckejch kopyt se vážně nedá dívat. Zkrátka de.ilnější film už jsem sakra dlouho neviděl. ()

IvonaK 

všechny recenze uživatele

Laciná komedie s blonďatýma hlavama. Za pobavení stál Aleš Cibulka a jinak nechápu smysl práce modelky. Cestují si zadarmo do zahraničí, dostávají zadarmo drahé produkty, kteří si my pracující lidé máme za těžké peníze koupit a ta soutěž Česká miss? Neskutečná šaškárna. Mě by bylo trapně se takto promenádovat. Hlavně až toho zneužije nějáký úchyl. ()

epoh 

všechny recenze uživatele

Ježiš, to je fakt sranda tady, zase kopa pseudointelektuálů. Hele, víte, jakej má ten film podtitul? Úplně blonďatá komedie!!! Viděl jsem ten film s kopou náctiletých holek, který se smály od začátku do konce. Tak prďte na umění, ten film je sranda a hlášek má fakt hromadu. ()

dalibor.durcak 

všechny recenze uživatele

No já jsem od toho nic nečekal (český film prostě....), ale aspoň se bylo na co dívat a pár úsměvných momentů to přineslo. Zajímalo by mně, jestli jsou ty holky opravdu takové, jak se prezentují v tomto filmu, tedy jestli holky musely hrát, nebo to daly tak nějak přirozeně... ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Tak já jen doufám, že to ty tři holky hrály, protože jestli ne, tak potěš koště. Větší slepice snad už ani neexistují. Film má říz, nedrží se nějak děje a vůbec to není na závadu. Některé hlášky by bylo záhodno tesat do kamene. Já jsem se u filmu bavil a snad kouknu ještě někdy znovu. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Jak moc je tento film tragicky a nekonečně špatný popisuje mé konsternované sdělení, že Petr Novotný nakonec nezahrál tak špatně. Což je v porovnání se skutečnými herci opravdu co říct. Třeba Tomáš Magnusek to má asi jako koníček - hrát ve špatných filmech, a jsem si skoro jistý, že se snaží vytvořit národní rekord. Stihnout za život co nejvíc filmů, které jsou kvalitou na úrovni porna. Jen s tím rozdílem, že zde se teda nešu.á, ale já mluvil o kvalitě hereckých výkonů a zvuku, scénáři, hudbě atd. Oplzlých hlášek je zde ale také dost. První, na co si vzpomenu hned, je kvalita zvuku. Buď byl zvukař totálně na mol, anebo to zvučil někdo jako já, kdo má se zvukem asi takové zkušenosti jako já a tedy, že si doma umí dát telku nahlas. Scénář je tragický, hudba je tragická a celý děj je tragicky tragický. Absolutní ztráta času a další z řady podivení, na co všechno se u nás najdou peníze, když se chce. Tak hlavně, že v Česku chybí peníze na sociální služby, ale financují se ze státního fondu kinematografie podobné obludnosti. Tvůrcům bych vzkázal akorát to, že českému občanstvu nejvíce prospějí tím, když nic točit nebudou. ()

maniacxl odpad!

všechny recenze uživatele

To se nedá ani s půl kilem kokainu v nosu!Já furt jen nechápu,že ti herci tomu Magnuskovi na to vždycky kývnou.I když teď mě dochází.....jací pak "herci"?Domenico Martucci,Petr Novotný,Lucie Váchová??Další strašnej humus alá mistr Magnusek!Tenkrát,snad při psaní komentáře na nějakou jeho píčovinu jsem v něm občany prosil,aby zabily Magnuska.Očividně se to nedaří a nedaří.A ty hodnotitele,co tomu dali pět hvězdiček bych chtěl poznat u šálku cejlonského čaje s medem.ODPAD!!! ()

Prubner 

všechny recenze uživatele

Film má nevýraznou dějovou linii, scénář nedrží pohromadě a jde vlastně jen o nevyrovnaný soubor scének a epizod, někdy zábavných, většinou ale ne. Režie je neobratná, herecké výkony kolísavé: Ivana Korolová přehrává jak šílená, tři bloncky v rolích modelek jsou slabé, takže film do určité míry zachraňují staří pardálové Rázlová, Steimarová a Štěpnička. Vtipných okamžiků je tu málo, některé vtipy jsou navíc zabité špatnou režií a špatnými herci. Oproti Jedlíkům je to pro Magnuska krok zpět. ()

Reklama

Reklama