Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvě někdejší kamarádky (Regina Rázlová a Evelyna Steimarová), ale už 40 let nesmiřitelné rivalky, ikony českého módního světa, si neustále vjíždějí do vlasů, dělají si naschvály, sabotují si módní přehlídky, pomlouvají se. A předhánějí se, která objeví další Evu Herzigovou. Když se pak na scéně objeví tvář mladičké Martiny, jež všem svou krásou doslova vyrazí dech, svedou boj o to, která z nich ji uloví do své stáje. Která vyhraje? A prohloubí se tím jejich rivalita, nebo ty dvě znesvářené „babičky" konečně zakopou válečnou sekyru a obnoví své přátelství? Kolotoč bláznivých situací a komických scén začíná. (Magnusfilm)

(více)

Recenze (133)

fila_B odpad!

všechny recenze uživatele

Nedá se měřit jiným metrem to, že to je Magnusek - filmařsamouk. Ten film je prostě blbě udělaný. Ten film nefunguje i když máte zavřené oči protože se na to nedá dívat (díky kameramanovi). Ten film nefunguje i díky střihačovi, protože se tam prostě ztratíte, na druhou stranu střihač může být i hrdina protože nikdo z nás neví co vlastně pan Magnusek natočil, tak že střihač nás ušetříl třeba ještě něčemu horšímu. Ale metál by zasloužil pokud by to zkrátil cca na 5 minut. Bohužel je to 90. Jen bych vzkázal, prosím pane Magnusku neučte se na divácích. ()

Moraldo 

všechny recenze uživatele

Upřímně nechápu zdejší hodnocení. Je pravda, že po stránce řemeslné jde o lehký český průměr poslední doby, ale na druhou stranu je zde perfektně a celkem vtipně popsán úpadek českých hvězdiček a celebrit, kdy každá modelka či miska ze dne na den začne být hvězdou, začne zpívat, hrát či moderovat. Celkem vtipná reakce na současný svět "šoubyznysu" a bulváru. Docela jsem se pobavil a paní Regina Rázlová se zaslouženě vrátila k českému filmu - zde s poměrně velkou grácií a notnou dávkou ironie. Začínám mít pocit, že to nízké hodnocení zde mají na svědomí lidé z modelingového byznysu :-) ()

fruitixx 

všechny recenze uživatele

Nemám rád přehrávání, nemám rád trapné iqvetykve, nemám rád infaltilnost, najivnost, nepřirozenost, umělost a šmouly nemám rád taky. Škoda nevužitého potenciálu, kdyby film neměl zde vyjmenované vlastnosti, tak by to i šlo. Bylo nakousnuto hodně věcí avšak nedotaženo, některé vůbec nevyzněly. ()

pindruche odpad!

všechny recenze uživatele

Uvažovala jsem o plastice horních víček, už nemusím. Z údivu nad tímto filmem budu mít povytažené obočí a vytřeštěné oči do konce života. Bylo to hrozné ve všech směrech, obsazení, kamera, zvuk, děj ( no děj..). Nevím pro koho je film určen, asi pro toho pětihvězdičkového uživatele registrovaného pod několika nicky, já bohužel neviděla film s holkama, tak to bude asi ten problém. Odpad!! ()

Zidas_35 

všechny recenze uživatele

Navzdory zažitému trendu kopni si do Magnuska a dej filmu odpad aniž jsi ho viděl, jsou Modelky slušným zábavným českým filmem, který trpí hlavně nepříliš výraznou hlavní dramatickou linií. Ovšem jako soubor provázaných scének z atraktivního prostředí inspirovaných mnohými skutečnými událostmi, fungují slušně. Z Magnuskovi produkce jednoznačně nejlepší kousek ()

psekera odpad!

všechny recenze uživatele

Po prvních 20 minutách odešli 3 lidé, někdy v půlce se to zlomilo a v krátkých intervalech po sobě odešlo asi tak 15 lidí. Tím jsem tam zůstal s partnerkou v kině sám.. ()

fakan 

všechny recenze uživatele

Jako ten film je plnej tak dokonalých nápadů... Třeba ta hluchoněmá restaurace, kde "zpívá" hluchoněmé vokální skupina, to mě rozsekalo. Nebo jak ty modelky přijdou do tý opuštěný hospody a musí sníst ten sulc. A ta modelka s mužským hlasem, to bylo taky nejvíc. Mně ten film fakt ukrutně bavil a s kamarádkama jsem se u něj pobavila jako už dlouho ne Pro Harry 77: Schválně jsem se podívala na profily těch, co filmu dávají odpad a polovina z nich má taky nový profily. Všim sis toho? Já doteď nevěděla, kdo to je Magnusek a je mi to jedno i teď. Beru to, jestli mě film baví nebo ne. Tenhle mě bavil. ()

charant 

všechny recenze uživatele

Po těch komentářích tady jsem se toho filmu bála, když jsme na nej s kamoskama sly, ale nakonec to bylo příjemný překvapeni. Jako Ďábel nosí Pradu to fakt nebylo, ale zenskej svět tam je zachycenej fakt dobre, a scéna ze zachoda, jak Moravcová říká: Měl by se víc zajímat o moji duši, ta se asi mezi nama holkama stane kultovní... Proste jsme se dobre pobavily ()

klariska2 

všechny recenze uživatele

Jste normální? Dávat tomuhle filmu odpad? Nikdy bych si nemyslela, že českej film z prostředí modelingu může bejt takhle vychytanej... Bavila mě ta holka, jak hraje v Ulici a jak se ukázala, že je to ta bulvární vym*dávka Ornela Štiková, to byl fór na konec úplně peckoidní ()

Reklama

Reklama