Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvě někdejší kamarádky (Regina Rázlová a Evelyna Steimarová), ale už 40 let nesmiřitelné rivalky, ikony českého módního světa, si neustále vjíždějí do vlasů, dělají si naschvály, sabotují si módní přehlídky, pomlouvají se. A předhánějí se, která objeví další Evu Herzigovou. Když se pak na scéně objeví tvář mladičké Martiny, jež všem svou krásou doslova vyrazí dech, svedou boj o to, která z nich ji uloví do své stáje. Která vyhraje? A prohloubí se tím jejich rivalita, nebo ty dvě znesvářené „babičky" konečně zakopou válečnou sekyru a obnoví své přátelství? Kolotoč bláznivých situací a komických scén začíná. (Magnusfilm)

(více)

Recenze (133)

Harry77

všechny recenze uživatele

Film jsem neviděl a nejspíš neuvidím, tak nehodnotím. Co ale začíná být na pováženou je, že s největší pravděpodobností si Magnusek zajišťuje fake účty, který tady na csfd.cz zvyšují hodnocení. Když si prohlídnu většinu účtů uživatelů, kteří dali vysoké hodnocení, tak téměř všichni mají evidentně nový účet a jediné hodnocení a to právě tohohle filmu. Alespoň to je stav k dnešnímu dni 16.12.2014. Je vidět, že Magnuskovi došlo, že v dnešní době návštěvnost zásadně ovlivňuje hodnocení na csfd.cz a tak na to reaguje. Otázkou tedy zůstává, do jaké míry může csfd.cz díky Magnuskům apod. zůstat do budoucna relevantním. Takže když už Magnusek kurví českej film, rozhodl se zkurvit i csfd. ()

honzavales 

všechny recenze uživatele

Nerozumím... co má na tom filmu bejt špatně? Mně přijde po sračkách typu Díra u Hanušovic jako konečně zábavnej českej film. ()

sweetycat 

všechny recenze uživatele

Od té doby, co jsem to viděla v kině, jsem viděla ještě dvakrát v TV a pořád mě ten film baví, nacházím tam skrytý vtipy (jako třeba když Rázlové zvoní mobil melodií Majora Zemana). Už dlouho jsem žádnej českej film nechtěla vidět víckrát než jednou, naposledy asi Probudím se včera, ten mě taky baví ()

KcarlosK 

všechny recenze uživatele

Jedna z milosti, ani nevím za co. Asi to bylo myšleno jako komedie, ale obávám se, že takhle nějak to nejspíš opravdu bude. Ty věšáky na hadry tu byly samy za sebe. Ani nemusely nic hrát. Stejně to neumí. Navíc jsou všechny hnusný. ()

fergussonka 

všechny recenze uživatele

Viděli jsme s holkama na Hrnci smíchu a nemělo to chybu, řezaly jsme se smíchy. Je až neuvěřitelný, jaký věci ty blbky na plátně prováděj, a i když je ten film blbost, tak legrační blbost, která vás pobaví ()

BigMen odpad!

všechny recenze uživatele

poslední šance pro Rázlovou. nedopadla. Moravcová, no, co k tomu dodat? snad jen to, že ona vlastně ani nehrála. blbost, trapárna, demence, zhovadilost a totální výsměch všem modelínám. což je škoda,protože ne všechny jsou Moravcová a spol ()

Miba1 

všechny recenze uživatele

105 minut utrpeni! Přišlo mě to, jak kdyby Magnusek zadržoval rok sraní, pak najednou vyndal špunt z prdele a z těch sraček, co vytekly vytvořil tenhle snímek. Opravdu nesmysl první třídy, totální spatlanina, příšerná kamera a tragický dialogy. Jednu hvězdu jen za Terku Jemelíkovou :) ()

krampus 

všechny recenze uživatele

Skvělá komedie, co si na nic nehraje... S partou jsme se u toho bavili. Jen mi přišlo, že to mělo na CS filmu nějakej divnej ořez... ale dneska si to dám s chutí znova ()

billasek 

všechny recenze uživatele

Nechápu to hodnocení tady. Pro nás s holkama, který se v modelingu pohybujeme, je to kultovní věc. Není tam nic, co by se v tý branži nemohlo stát... a bohužel, některý z nás takový pipiny fakt jsou :D :D :D :D ()

DavidAAAA odpad!

všechny recenze uživatele

Jak mám Magnuskovu tvorbu rád, tak tohle je těžký úlet. Dokoukal jsem do poloviny, pak už ani moje silná vůle nestačila. Žádný děj, tragičtí herci, v tom filmu není absolutně nic, co by mne nějak zaujalo. ()

xx66xx 

všechny recenze uživatele

Bože kdy se Češi naučí natáčet něco podřadného asi tehdy kdy nebudou dostávat finanční podporu tento film musel sponzorovat jen V.. bohužel oničem film škoda strácet čas nad tímto filmem hudba uplná katastrofa. ()

TomKey 

všechny recenze uživatele

Pročpak asi vznikl tento film? Pár modelek mělo měsíc volna? Divoká Silvestrovská sázka? Magnusek našel ve Varech igelitku s miliónem? Těžko říct.... ()

andy60 

všechny recenze uživatele

Od celkem koukatelných Bastardů to jde s Magnuskem skopce. O nějakém hraní, ději či zápletce nemůže být řeč, takže zbývají fórky. A abych jen nekritizoval, na deset trapných vychází jeden ucházející. ()

Reklama

Reklama