Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ema s Milanem si začnou často telefonovat a poprvé se mají potkat. Ema má strach, že by ji kvůli jejímu vzhledu Milan nechtěl, a proto si vymyslí, že je slavná herečka a že chce zůstat v anonymitě. Milan alias Mustang přistoupí na hru, že se budou scházet v absolutní tmě v botelu u řeky. Šárka se rozhodne, že si Jakuba tak lehce vzít nenechá, a proto za ním dojde do práce se zdánlivě rozbitým kolem. Jejich schůzku přeruší Markéta, která jde Jakubovi oznámit, že je těhotná. Ema Zuzaně přenechá svou návštěvu masérky Lindy, aby se Zuzana po neustálých rodinných hádkách trochu uklidnila. Linda Zuzaně po masáží oznámí, že ji masírovat už podruhé nebude, protože se bojí, že by nezůstalo jen u masáží. Zuzana se urazí a odejde pryč. Posléze přijde na stopu jedné z Milanových nevěr. (HBO Europe)

(více)

Recenze (5)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je patrné, že když dostane Jan Hřebejk kvalitní látku, tak pořád umí. Takže když se nabízí třeba jedovaté dusno u rodinné večeře, Hřebejk vládne. A peprné hlášky s ním. Jakmile ale scénáristé poleví, je zle. Tak trochu vadí i lehce katalogový svět – všichni jsou načechraní, vymódění, mají luxusní kanceláře a bejváky. A jejich trable jsou vesměs citové a nijak zásadní, ač neříkám, že by urážely inteligenci diváka. Zatím se nijak nenudím, ale těším se, že do toho (s tvůrci) pořádně hrábneme. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát jsem jednu hvězdičku přidal, protože Lenka Krobotová oživila to děsivé utrpení dua Geislerová/ Havelka a protože se mi dostalo hodnotné rady do života o tom, že je dobré naředit silný džus vodkou. Zatímco mi dost vadí, když se musím dívat na lásku mezi dvěma chlapci, lesbičky ve mně nikdy negativní pocity nebudily, takže ten zárodek čehosi na masáži hodnotím kladně. ()

Reklama

Reklama