Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zuzana s Milanem se pohádají kvůli telefonátu Šárky. Milan se s Emou pravidelně schází, stále po tmě a pod skrytou identitou. Masérka Linda se snaží usmířit se Zuzanou. Šárka si jde k Jakubovi vyzvednout opravené kolo, přičemž se společně projedou po Náplavce. Pochválí Jakuba, že se zachoval jako skaut, když se rozhodl zůstat s Markétou a starat se o dítě. Markéta kvůli schůzce se Šárkou udělá žárlivou scénu a donutí Jakuba, aby se s Šárkou už nestýkal. Ema navštíví plastického chirurga - definitivně se rozhodla, že si chce nechat upravit svůj velký nos. Milan se snaží urovnat situaci doma, a tak na výročí objedná večeři a daruje Zuzaně vibrátor. Zuzanu však dárek rozčílí. Při další schůzce ve tmě Milan Emě prozradí, že se do ní zamiloval, přestože neví, jak vypadá. Zároveň prozradí, že je ženatý. Ema s pláčem uteče. (HBO Europe)

(více)

Recenze (5)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak ale teď vážně, ty zoufalé schůzky u Vltavy bych fakt zrušil, zbytečně mě nutí ubírat na hodnocení. Jaguár s Mustangem se postarali o to, že jsem se přece jen místy bavil, celkově se ale stále nedělo nic úžasného. Hynek Čermák mi v seriálu připadá jednoznačně nejpřesvědčivější a Milanovo pojetí výročí musí být snem každé romanticky založené ženy. "Já přece nemůžu za to, že jsem atraktivní." ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtý dĺ ve mně konečně vykřesal nějaké emoce, i když ne zrovna pozitivní. Ale pořád si pokládám otázku koho příběh mě vlastně zajímá? Taky mi přijdou všechny docela průhledný - budu překvapená? Doufám! Když už na to koukám! :D ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedni se scházejí po tmě, druzí se přitahují, ač jeden z nich čeká dítě s jinou, další (dvě ženy) si vyříkávají předchozí nedorozumění. A kouzelný sukničkář Hynek Čermák koupí manželce na výročí vibrátor. Místy je to milé, jindy to má fajn náladu, čemuž výrazně pomáhá Praha a její prosluněné lokace s lodičkami, uličkami, kavárnami. Naštěstí se objevují trable, se kterými se snad každý z nás už setkal, takže se dá s lecčím ztotožnit, ale zároveň mrzí ono stálé klouzání po povrchu. Zatím trochu vadí i lehká předvídatelnost. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nechápu, že mi unikal tak energický, poutavý a hlavně tragikomicky vtipný seriál. Už chápu, proč Hřebejk zrovna v tomto období tvořil na filmovém poli takové braky. Všechny tvůrčí schopnosti vyplácal tady. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama