Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Markéta se dozví, že Jakub nastoupil do agentury, kde pracuje i Šárka. Na scéně se poprvé objevuje majitel vinařství Jiří (Jaromír Hanzlík), který potřebuje novou reklamní kampaň a začne se dvořit Šárce. Ema odjíždí na kliniku, kde má podstoupit plastickou operaci. Než odjede, slíbí Milanovi, že po jejím návratu se přestanou scházet ve tmě. Karel Emu doprovodí až na kliniku a oddaně čeká na výsledek operace. Opatruje její věci, včetně mobilního telefonu. Operace musí být přerušena kvůli alergické reakci, Ema je v ohrožení života a zůstává v bezvědomí. Karel tráví nad jejím lůžkem všechen čas. O komplikacích Emy se dozvědí Linda a Zuzana, které se začnou díky tomu v nemocnici scházet a sbližovat. Milan, který čekal, že jeho tajemná milenka odjela jen na pár dní, trne strachy, protože na jeho SMSky a volání nikdo neodpovídá. (HBO Europe)

(více)

Recenze (5)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím asi nejlepší díl série. Sic lehce upozaděný Hynek Čermák (a z objektivních důvodů i Anna Polívková), ale leccos nahrazuje sarkastický trojúhelník Geislerová-Havelka-Krobotová. A rovněž i poměrně „napínavá“ hra mezi Kolesárovou a Čvančarovou. Jana Švandová utápějící stesk po dávné slávě v alkoholu také slušná. Repliky, které vypouštějí z úst, nepůsobí vykonstruovaně a divák se těší na příští setkání. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už jsem si myslel, že by se mohla situace zlepšit a znovu přišel propad na úroveň první epizody. Děj, pokud se to tak dá nazvat, byl úplně o ničem a kromě romantických schůzek nad komatikem, mě nic nepobavilo. U seriálu mě momentálně drží dvě věci: stopáž a to, že když jsem vydržel do poloviny, musím vytrvat až do konce. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak já vám nevím... jsem v půlce a nějak to nesepíná. Děj se vleče pomalu, nebo se omýlá pořád to samé. Počínající vztah mezi Jitkou Čvančarovou a Janou Kolesárovou začíná trochu nudit, jak to tvůrci natahují. ()

Reklama

Reklama