Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ema se probere z bezvědomí a Karel jí pomalu sděluje vše, co se stalo. Ema nemůže uvěřit, že byla tři týdny v kómatu a že bude vypadat (v nejlepším případě) stejně jako před operací. Zuzana se zapomene u Lindy, a stráví poprvé noc mimo domov. Milanovi je její ranní příchod lhostejný, je totiž zdrcený z toho, že se mu neozývá Ema. Ta mu později svoji dlouhou odmlku vysvětlí rozbitým mobilem. Linda a Zuzana jdou poprvé ven jako pár. Na Zuzaně je ale vidět, že je z Lindiny náklonnosti nervózní a že se bojí prozrazení. Jakub pracuje na reklamní retro kampani, do které se Šárka snaží protlačit svou matku. Jakub nesouhlasí a opět se pohádají. Zuzana se před Lindou prořekne, že je rozbolavělá ze sexu s Milanem. Lindě tato poznámka ublíží. Šárka odjíždí s Jiřím na Moravu, kde je představena jeho rodině. (HBO Europe)

(více)

Recenze (5)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně se něco děje. Celou dobu se hovořilo o životních krizích, nyní je patrné, že jsou cítit a jsou uvěřitelné. Dějově to začíná šlapat, škoda, že některé postavy tvůrci napsali velmi slušně, jiné jsou ploché a odsouzené k pouhému pitvoření (ctitel Radek Holub). Všechny dějové linky mezi sebou krásně rezonují, jak dvojice Milan a Ema, Linda a Zuzana, tak samozřejmě Jakub a Šárka baví. První zmiňovanou dvojici tvůrci z objektivních důvodů mírně upozadili, není to ale na dlouho. Celkově příjemně drzé a místy solidně vtipné. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ema se konečně probudila a hned mě pobavila. Anna Polívková má smůlu v tom, že má tatínek tak silné geny, nos by mohl být problém, ale ten předkus... Milan je opravdu případ, jeho deprese i nadšení mě baví a už se těším, až zjistí, jak je to doopravdy. Z toho je jasně patrné, že mě tak nějak proti mé vůli začíná seriál bavit (alespoň jeho část). ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedna nelehká životní situace střídá druhou a já tenhle seroš naprosto miluju. Pokud kvalita neklesne v druhé sérii, tak ho nacpu mezi mou topku porevolučních televizních výtvorů našich končin. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně to ve mně vyvolalo trochu emocí. Jakub je kretén. Šárky je mi líto. Zuzana je blbá. Jana Kolesárová herecky září. Emu s Milanem nám jaksi upozadili, ale myslím, že to není na dlouho. ()

Reklama

Reklama