Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zuzana se opět probudí u Lindy a pospíchá domů, aby mohla vyprovodit děti do školy. Prokop a Róza jsou překvapeni, že jejich rodiče nejsou ráno doma. Začínají chápat, že problémy rodičů jsou vážné. Emě se zhroutil svět, je doma a pláče kvůli Mustangovi. Podporu ji poskytne Karel, který ji přijde navštívit. Je také jediný, komu Ema celý svůj příběh poví. Šárku v práci úplně nečekaně navštíví její otec Eda. Je to fotograf, který emigroval do Německa. Šárka se s ním začíná scházet a nechává si vyprávět o Edově životě. Ema zarytě ignoruje Milanovy SMSky a telefonáty. Když nakonec Milanův hovor přijme, oznámí mu, že už se nikdy neuvidí. Milan z toho šílí. Šárka má všeho dost a rozhodne se odejít z agentury. Zuzana najde Milana, jak sedí doma v šatníku a pláče. Milan se přizná, že je nešťastně zamilovaný do své milenky. (HBO Europe)

(více)

Recenze (7)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborný díl, kterému vládne sarkastický trojúhelník Geislerová-Havelka-Krobotová a hlavně už dříve naznačená přeměna ze sukničkáře u Hynka Čermáka, který spolu s Annou Polívkovou předvedou výtečné herecké výkony. Ale nejprve se vybrečí vlastní manželce, že milenka už ho nechce. Celé to navíc odstartuje úvodní ranní trapas, kdy děti zjistí, že ani jeden z rodičů nespal doma. Jitka Čvančarová mrštící banány rovněž skvělá. Konečně do toho tvůrci šlápli, dějové linky mezi sebou krásně rezonují. Jen tak dál!! ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát nebyl díl tak výrazný, jako ten předchozí (měřeno vtipnými momenty), ale s údivem přiznávám, že jsem se vcelku bavil. Přesně to napsal mira007, stěžovat si manželce na milenku, to už je extrém, ale je jasné, že tak člověk vyplaví víc adrenalinu, než u bungee jumpingu. ()

keoma26 

všechny recenze uživatele

Konecne poradnej dil, ale nebejt manzelky a jeji vytrvalosti, tak to asi nikdy nezjistim, protoze predchozi casti byly jak 2krat az 3krat vylouhovanej cajik. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kolotoč událostí nabírá čím dál tím větší obrátky a já si vůbec nedokážu představit, jak může první řada skončit. Nemám totiž ponětí, zda se na ní kdysi plánovalo navazovat nebo se seriál po třech letech resuscitoval. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Herecké výkony dětí a otce Šárky jsou fakt na hrozné úrovni. Velká škoda je, že z Karla dělají fakt divnýho patrona a ne takovým tím pěkným způsobem, jak to zezačátku vypadalo. Nevím no... možná by to chtělo, aby vzal za srdce aspoň divačky, když ne Emu (což je v pohodě, protože takhle to my ženský fakt máme). Jinak linka Emy a Milana krásně graduje... jejich chvíle byly ty, které táhly a byly super. A scéna v šatně...!! ()

Reklama

Reklama