Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ema potká v práci poprvé od odhalení Mustangovy identity Zuzanu. V tu chvíli za nimi do kantýny přijde Milan, který jde naoko navštívit Zuzanu. Ema celou situaci neunese a omdlí. Milan vyhledá Emu o samotě a udělá scénu, při které ji hrubě urazí. Zuzana je z Milanova chování rozčarovaná a přichází si pro útěchu k Lindě. Poté, co přizná, že přišla opět jen kvůli tomu, že jí neklape manželství, se s ní Linda rozejde. K Zuzaně do ordinace přichází Markéta. Při rozhovoru se Zuzana Markétě svěří, že ji Milan podvádí s neznámou milenkou. Milan v zoufalství volá Šárce, která nemá sílu ho odmítnout. Setkají se v parku, kde Šárka zrovna běhá, a Milan se jí na lavičce, s pláčem vyzpovídá. Při cestě z kliniky je v této situaci vyfotí Markéta a fotografii předá Zuzaně. Ta si logicky vydedukuje, že záhadná milenka Milana je Šárka. (HBO Europe)

(více)

Recenze (5)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je tedy faktem, že celý seriál začal jako katastrofa, podobně i pokračoval, ale nějaké ty kladné momenty se občas vynořily. Jedenáctá epizoda mě podobně jako devátá dokázala pobavit, Milan nemá chybu a závěrečná slezina v Šárčině bytě byla skvělá. A to ani nemluvím o Sidovi. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ještě jsem tady nestačil jako ortodoxní homofob vyzdvihnout, že se Janu Hřebejkovi podařilo uvést na obrazovky snad první lesbický pár, který mému oku vůbec nevadí. Herci jsou typově vybraní totiž tak dobře, že k sobě sedí ty dvojice, které jsou spjaty sice legislativně, ale nikoli emocionálně. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hmmm tak Zuzka se nám pěkně vybarvila. Ten vztah manželského páru začíná být fakt bizardní. Šla by Zuzana do toho, kdyby šlo o chlapa? Poslední třetina a jde to nahoru. Hurá! ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začalo to všelijak, nicméně asi tři poslední epizody byly velmi vydařené. Špičkování a ironie z úst Aničky Geislerové úchvatné, jiná Anička (Polívková) dokonale sehraje scénu v kantýně i to, co následuje. Lesbická láska má první trhliny, přesto i tady obě herečky šlapou velmi přirozeně. A Lenka Krobotová fotící „milence“ v parku opět znamenitá. Jan Hřebejk v tomhle spletenci dál úchvatně vede dialogy a kameru posílá do malebných pražských uliček, kavárniček a do okolí Vltavy. Pokud to prvních pár dílů dřelo, nyní je všechno jinak a rád na vše lehce mdlé a navoněné zapomenu. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama