Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Linda si na návštěvě u Šárky, vylévá své zklamání ze vztahu se Zuzanou. Zuzana, která si mezitím zjistila bydliště Šárky, za ní přijde do bytu a ztropí tam žárlivou scénu. Když zjistí, že je v bytě také Linda, je v šoku. Šárka řekne Zuzaně pravdu o Milanových neustálých nevěrách. Zuzana je odhodlaná se rozejít a pomstít. Jde s Lindou k sobě domů a hledá v Milanově laptopu informace o jeho milence. Nečekaně domů ovšem přijde i Milan. Zuzana přizná vztah s Lindou a oznámí Milanovi, že se chce kvůli jeho nevěrám nechat rozvést. Milan si uvědomí, že ztratil všechno, co měl, a snaží se Emu udobřit. Jakub zjistí, že Markéta potratila, není si ovšem jistý, jestli si celé těhotenství jen nevymyslela. Šárka se pohádá s Carmen kvůli otci. Carmen dceru před otcem důrazně varuje. Ema zjistí, že je těhotná a svěří se s tím Karlovi. (HBO Europe)

(více)

Recenze (5)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jan Hřebejk v tomhle spletenci dál úchvatně vede dialogy a kameru posílá do malebných pražských uliček, kavárniček a do okolí Vltavy. Poslední díly jsem zhltnul s chutí, Hynek Čermák je v realistické přeměně ze sukničkáře bezchybný, dvojice Geislerová-Havelka předkládá kouzelnou chemii, navíc do jejich vrkání úžasně vstupuje sarkastická Krobotová. Na žárlivou scénu u Geislerové doma je pak radost pohledět. Jedinou kaňkou je snad herecký výkon jinak zejména režiséra Ivana Vojnára (nalezený otec). ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvanáctá epizoda patřila ke standardu, nekonaly se žádné velké humory, které by díl osvěžily, takže vše prostoupila spíše melancholická nálada, i když je pravdou, že akce Zuzana- Linda- Milan dokázala pobavit. Jestli se má v příštím dílu vše dořešit, tuším uspěchaný závěr. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebyl jsem si jist, jaké hodnocení zrovna tady udělit, přeci jenom mi v jistých pasážích přišlo, že už se přešlapuje na místě. Vypjatá scéna z bytu, kdy leccos vyplave na povrch, ale naprosto excelentní. ()

Reklama

Reklama