Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Šárka píše food blog a je stále zamilovaná do Jakuba. Hledají společný byt a rádi by založili rodinu. Zatímco to první se jim podaří záhy, pořídit si miminko bohužel ne. Ema s Karlem se stali rodiči, mají dceru Bertu, kterou Karel miluje jako vlastní. (HBO Europe)

Recenze (8)

hansel97 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bá jsem se Až po uši jako sequelu a zatím celkem oprávněn, doufám, že tohle byl rozjezd. Ona první série ze začátku taky nevypadala, ale zrovna 2krát nejsem nadšený z toho, kam se postavy posunuly ve smyslu vývoje ve scénáři. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První epizoda druhé série mi svým začátkem připomněla cyklistický start první řady, taky to bylo prkenné a celkově úplně špatné. Další průběh byl už standardní, tvůrci divákům odhalili, co se s postavami stalo v průběhu roku, takže šlo o typický seznamovací díl, který bych ohodnotil dvěma hvězdičkami, ale třetí jsem musel přihodit Hynkovi Čermákovi, ten mě znovu pobavil. ()

Reklama

kocik1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jsem si po první sérii myslela, že koukám na seriál, kde jsou všichni celkem za vodou. Teda aspoň v tom smyslu, že mají aspoň o vous vyšší plat než je český průměr. No a teď koukám, že někteří přespávají jak bezdomovci.... I když ono, za vodou nebo na vodě. Není to vlastně fuk?:-) ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama