Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Šárka s Jakubem se nastěhovali na loď. Ema nastupuje zpátky do práce a Bertičku musí svěřit chůvě. Na klinice začíná pracovat i Linda, která si tu pronajala ordinaci. Ema se Lindě svěřuje, že hezkou chůvu vyhodila, protože na Karla žárlí. (HBO Europe)

Recenze (5)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizoda se mi zdála být hodně nudná a stejně jako v první sérii mám neodbytný pocit, že je duo Geislerová/ Havelka nejslabším článkem celého řetězu. Já těm dvěma nevěřím ani slovo, pořád je na nich vidět, že se snaží o herecký výkon, zatímco většina ostatních prostě hraje. Jediným světlým bodem byl opět Hynek Čermák. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi to nebude taková jízda jako v první řadě, ale bude to jenom takové příjemné pokoukání na inteligentnější konverzační vztahovku. Pro mne absolutní herecký top je Janka Kolesárová - té ženské stačí jeden výraz a zahraje líp než polovina osazenstva, jehož herectví je v přehrávání a šaškovství ( ikdyž i to je umění). ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A máme tu Mikuláše. Přiznám se, že ke shlédnutí druhé řady mě nalákalo hlavně tohle zimní období. Ale ani to nezachrání ten znovukolotoč. Markéta je evidentně nevybuchlej papiňák, Jakub se asi rozhodl, že už mu žádná ženská řídit život nebude a tak pro jistotu rozhoduje o důležitých věcech jen on sám, Zuzana nám začíná znovu metat své jedovaté šípy. A co bude s Emou a Karlem? Hele... já myslím, že to až takový překvapení nebude. Ale uvidíme. ()

Reklama

Reklama