Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Milan zjistí, že Ema má dítě, a pátrá, zda by mohlo být jeho. Zdenda, kolega a kamarád, ho od toho zrazuje, ale Milan se utápí v představách. Šárce se vymkne z ruky soutěž s vánočním cukrovím, kterou vyhlásila na blogu. (HBO Europe)

Recenze (7)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani třetí díl druhé řady mě příliš nepotěšil, nejvíc mi vadila neuvěřitelně křečovitá snaha o humor. Uznávám, že jsem se občas zasmál, ale většinou se mě tvůrci snažili ze všech sil přesvědčit, že bych se smát rozhodně měl, a v tom byl právě problém. ()

MI-380 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S létem odešlo i kouzlo první řady. Postavy vybledly, klepou se zimou, nemají co říct. Jen Uncle Fester Čermák se svým sluhou oživují seriálovou šeď: 50% (zatím 91 hodnotících je na 61%). ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu pestřejší díl, který je i vtipnější. Hlavní je nástup postavy Richarda v podání S.Majera, Čermák vs. Polívková a Čvančarová to asi obnovuje s Kolesárovou ikdyž ta tam ještě před chvilkou masírovala Kristýnu Bokovou ( poprvé ve filmu nahá ). ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvních třináct dílů tohoto vztahového seriálu bylo o těch poutavých peripetiích spojených s láskou a rodinou. Tady si tvůrci ale asi usmysleli, že se můžou až moc utrvat ze řetězu a z mnou oblíbených postav dělají čím dál tím větší imbecily, co by takováto rozhodnutí nebyli jako normální lidé schopní učinit ani na základní škole. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tu máme dvě nové postavy. Jednu nesympatickou a druhou asi magora. Milana bych nejradši bacila něčím po hlavě, to je prostě buran. Jakub aspiruje na mou nejméně oblíbenou postavu, skoro to vypadá, že zamrzl někde blízko dvacítky a já jsem jen zvědavá, jak dlouho tohle bude ještě Šárka snášet. Protože předstírání, že je vše v pohodě, i když není, přece dlouho nevydrží. To dítě chce evidentně hodně, když nechce vidět, s kým si ho vlastně dělá. ()

Reklama

Reklama