Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Milan zjistí, že Ema má dítě, a pátrá, zda by mohlo být jeho. Zdenda, kolega a kamarád, ho od toho zrazuje, ale Milan se utápí v představách. Šárce se vymkne z ruky soutěž s vánočním cukrovím, kterou vyhlásila na blogu. (HBO Europe)

Recenze (7)

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvních třináct dílů tohoto vztahového seriálu bylo o těch poutavých peripetiích spojených s láskou a rodinou. Tady si tvůrci ale asi usmysleli, že se můžou až moc utrvat ze řetězu a z mnou oblíbených postav dělají čím dál tím větší imbecily, co by takováto rozhodnutí nebyli jako normální lidé schopní učinit ani na základní škole. ()

MI-380 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S létem odešlo i kouzlo první řady. Postavy vybledly, klepou se zimou, nemají co říct. Jen Uncle Fester Čermák se svým sluhou oživují seriálovou šeď: 50% (zatím 91 hodnotících je na 61%). ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tu máme dvě nové postavy. Jednu nesympatickou a druhou asi magora. Milana bych nejradši bacila něčím po hlavě, to je prostě buran. Jakub aspiruje na mou nejméně oblíbenou postavu, skoro to vypadá, že zamrzl někde blízko dvacítky a já jsem jen zvědavá, jak dlouho tohle bude ještě Šárka snášet. Protože předstírání, že je vše v pohodě, i když není, přece dlouho nevydrží. To dítě chce evidentně hodně, když nechce vidět, s kým si ho vlastně dělá. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani třetí díl druhé řady mě příliš nepotěšil, nejvíc mi vadila neuvěřitelně křečovitá snaha o humor. Uznávám, že jsem se občas zasmál, ale většinou se mě tvůrci snažili ze všech sil přesvědčit, že bych se smát rozhodně měl, a v tom byl právě problém. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama