Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Majitel horské chaty a Jakubův známý Kylián si na lyžích se Šárkou zlomí nohu. Jakub mu slíbí, že chatu dočasně povede za něj. Linda se Zuzanou zažívají obnovené štěstí, které narazí na první překážku: předčasný návrat Zuzanina syna Prokopa z Anglie. (HBO Europe)

Recenze (7)

hansel97 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ztratilo to všechno, co měla první série a koukám jen ze setrvačnosti. Většina párů nebo žádnou pořádnou dějovou linku a u 4. díle už bych čekal nějakou zápletku. Postavy Čermáka a Krobotové podle mě vůbec neměly pokračovat do druhé série, protože naprosto ztratili interakce s hlavními postavami a svou podstatu v příběhu. Fakt netuším, jak tohle dopadne.... ()

Janek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série mě mile překvapila a zhltl jsem jí na jeden zátah. druhá série je po dvou hodinách stále ještě bez příběhu, objevují se přiblble napsané postavy (esoterická matka Karla) a někteří hrdinové ztratili absolutně tah (Polívková, Čermák). Celé to působí hodně nastavovaně, ale třeba to ještě vystrčí růžky. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fajn, už je to jasné, první série nebyla sice žádná pecka, ale přece jen jsem se u ní vcelku bavil, druhá řada mi zatím zábavná nepřipadá, což je problém, když už mám za sebou čtvrtou epizodu. I tentokrát mě dokázal pobavit jen Hynek Čermák, jeho Milan je prostě někde jinde. ()

kocik1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trapně předvídatelné a předvídatelně trapné. Jestli dělá dobrý seriál jen vizuál, pak je to za 5*. Jenže pro mě je mnohem důležitější scénář, příběh, myšlenka a ta se tady ztratila už někdy u prvního dílu. Lupu nemám, takže, obávám se, už ji nenajdu. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V první řadě mi neuvěřitelně iritovala postava Lenky Krobotové a kazila mi tím celkový až nesmírně pozitivní dojem. V té druhé se sice dostala do pozadí, ale paradoxně tím zachraňuje naprosto debilní chování všech, co bohužel zůstali na popředí. Třešničkou na dortu je nejotravnější matka v dějinách televize s naprosto otravně přehrávající Taťjanou Medveckou. ()

Reklama

Reklama