Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zuzana zjišťuje, že u ní bydlí Marco, ačkoli se s Rózou na Silvestra rozešli. Jakub pracuje s Adélou na restaurování nábytku, a nestíhá Šárce pomáhat s blogem, nahradí ho Richard. Adéla Richarda tlačí k rozvodu. Karel svěří Markétě své trápení s Emou. (HBO Europe)

Recenze (5)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedmá epizoda se mi zdála být celkem v pohodě, byla zhruba na stejné úrovni jako předchozí díl, a i když jsem se tolik nezasmál, nechal jsem hodnocení na třech hvězdičkách. Je škoda, že se tvůrcům nepodařilo skrýt jejich záměry, takže je vlastně jasné, kdo s kým skončí, a vytratil se tak moment překvapení, ale co už... ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

o trochu slabší díl než předchozí, kde jsem se dvakrát zasmál díky scénám na toaletách Čvančarová vs Melník a Krobotová vs. Holub ... záchodový český humor? Největší pozitivum je herecký výkon té malé holčičky. ()

Reklama

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To je nějakej homokomplot?! (nuda) On je to i heterokomplot. (lepší) Zpočátku jsem byla z nové malé holčičky rozpačitá, ale musím uznat, že je to roztomilý dítě. A už jsem asi přišla na to, co mě tak irituje na Jakubovi - ten jeho debilní úsměv, ať už se mluví o čemkoliv, furt stejnej. A Markéta je snad ta nejotravnější postava, co kdy byla napsaná. ()

julie_mie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl se mi zdál o trochu vtipnější než předchozí, ale jinak bohužel, nadšení se nekoná. První série je o parník lepší než ta, na kterou jsme se někteří (na neštěstí pro nás) těšili. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama