Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Šárka je sama, s Richardem se stýká jen pracovně. Markéta vyrazí Jakuba utěšovat k němu na loď. Jakub ji ale vyhodí. Otmar žije se Sofií a je nadšen, ačkoli je soužití s ní proti všem jeho dosavadním pravidlům. Ema přeje Zuzaně k narozeninám a ta ji za odměnu nalíčí. Karel se Sofií a Otmarem chystají pro Emu svatbu jako překvapení. Zuzaně k narozeninám nakonec popřeje i Milan. Vypadá to, že ti dva k sobě můžou znova najít cestu, pojí je asi víc než jen společná minulost a děti. Šárka na preventivním gynekologickém vyšetření zjišťuje, že je v jiném stavu. Úplně přesně neví s kým, doufá, že s Jakubem. Markéta, kterou náhodou potká, se dovtípí, že je Šárka těhotná. Šárka se pohádá s Richardem, zjistí, že ji obral o peníze za dotisk, rozhodne se jakýkoliv vztah s ním ukončit. Ema se vdá za Karla, i když má prudkou alergii na make-up od Zuzany a nateklý obličej – jejich den jim nic nezkazí. Konečně si užijí svoji první noc. Šárka jde navštívit Lindu, tam potká Jakuba. Může to dopadnout dobře? Může. (HBO Europe)

(více)

Recenze (6)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěrečná epizoda přinesla přesně takové zakončení, jaké jsem očekával a jaké tvůrci signalizovali už od pátého dílu. Ale nevadí, naštěstí jsem všech deset dílů dokázal shlédnout během dnešního dne, takže si zítra mohu spravit chuť něčím jiným. Kromě úvodní scény s Jakubem a Markétou jsem se příliš nepobavil. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak happy end ve stylu moderní vztahovky - nevěrou vstříc světlým zítřkům. Poslední díl druhé řady byl pro mne mírným zklamáním. Čtyři hvězdy dávám jen jako tečku za celou druhou řadu, která byla nadprůměrnou zábavnější vztahovkou, ale na první řadu to nemá. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Důstojné zakončení seriálu, který začal jako jeden z nejsvěžejších komediálních projektů naší televizní tvorby, aby skončil na pomezí snesitelného s přehnaným. Pár postav mi ale chybět bude. A nejvíc ten topový ústřední song. ()

Nefra 

všechny recenze uživatele

Velké zklamání, poslední díl byl asi úplně nejhorší... Celkově hodnotím druhou sérii jako zbytečnou, první by postačovala, měla šťávu, což druhá vůbec žádnou. Dialogy byly opravdu tragické, asi už neexistuje zkoušení scén několikrát, vypadá to na první dobrou nebo snad herci improvizovali a text vymýšleli za chodu natáčení? Škoda, někdy by chtělo vydat ze sebe maximum, ale tady z herců zazářil hlavně pan Němec, výběr herce pro roli jeho seriálového syna se velmi povedla. No zadívejte se a určit mi dáte za pravdu :-) ()

Reklama

Reklama