Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Linda (Tanya Roberts) a Charlie (Jeff Conaway) tvoří mladý spokojený pár, jemuž se však do cesty postaví zásadní problém. Linda nemůže otěhotnět. Na vině jsou manželovy líné spermie. Po sérii nezdarů nastane zásadní obrat, když si Linda vynutí, že ji tedy musí oplodnit jiný muž. Volba padne na souseda Gordona (John Calvin), který potěšen nabídkou zapomene prozradit, že mu byla provedena vasektomie. A to jen první z mnoha eskapád na Lindině dlouhé cestě do porodnice. (J.Connor)

(více)

Recenze (3)

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Pro fanoušky Taniy Roberts je to chvílemi koukatelné. Z dnešního pohledu však velmi přežité. Film totiž v podstatě nabízí opravdu jedinou devízu, a to je soft erotika. Pro hetero ženy asi Tanya a Joan Severance topless moc nebudou a dnešní muži civějící na hardcore porno na internetech budou neukojeni. Před dvaceti lety však byla trochu jiná situace a doba těmto lechtivým filmečkům přála (viz také BIKINI V AUTOUMÝVÁRNĚ, LÉTO V BIKINÁCH či FALEŠNÉ MÍČE). Tohle je přeci jen poněkud pozdní příspěvek, trochu srajda, trochu blábol, dle mě však pro trashery v pohodě skouknutelné. ()

kebom 

všechny recenze uživatele

Hrozne hlúpa, trápna komédia o žene ktorá chce veľmi otehotnieť a využíva pritom všetky možnosti. Našiel som minule starú originál VHS (!) s týmto filmom, predpokladám, že po svojom natočení išla ihneď na VHS. Inak oficiálne je to erotická komédia, či skôr nepodarený erotický film. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama