Reklama

Reklama

55 minut s Miroslavem Donutilem

(pořad)

Obsahy(1)

Ty nejlepší historky, nejvýznamnější hosté a největší salvy smíchu z úspěšných pořadů skvělého vypravěče a výborného herce. Miroslav Donutil je vynikající herec, moderátor a vypravěč, který své umění dokázal již v řadě vystoupení a rolí, z nichž řadu si jistě vybaví televizní, filmoví i divadelní diváci. Pořad 55 minut s Miroslavem Donutilem přináší sestřih toho nejlepšího z dnes již legendárních vystoupení tohoto předního českého herce v sále pražské Lucerny, v Baráčnické rychtě a v divadle Spirála. Jak je již zvykem, pozval si Miroslav Donutil i celou řadu zajímavých hostů z řad herců a zpěváků. Za některé můžeme zmínit Radovana Lukavského, Ivu Bittovou nebo Bolka Polívku. Společně s nimi s nadhledem zavzpomíná na veselé i méně šťastné životní příhody a povypráví své oblíbené vtipy. Je tedy jisté, že nás výjimečný komediální talent Miroslava Donutila a jeho přátel bude u televizní obrazovky skvěle bavit. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

Autogram 

všechny recenze uživatele

Donutilovi to kecá jedna radosť. Stále sa nájdu historky, ktoré človek ešte nevidel alebo hodné zopakovania. Ale keď sa to zopakuje po piaty krát, tak to je už priveľa. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Ano, bavil jsem se. Na rozdíl od kolegy Autogram já můžu některé historky slyšet stokrát a stejně se mi neomrzí. Jako třeba ta s Jiřím Kodetem a jeho objednávkou dortu. Sestřih ze tří pořadů nabízí prakticky to nejlepší z tohoto tria. Jediné, co jsem si přetočil byla operní árie Evy Urbanové, na operu opravdu moc nejsem, ale naopak duet s Ivou Bittovou potěšil. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Donutila mám rád a tady se mi dostane oblíbeného vzpomínání a vypravěčského umění. Výběr je z pořadů např. Miroslav Donutil ve Spirále, Miroslav Donutil v Lucerně nebo Miroslav Donutil v Baráčnické rychtě. Scénky jsou vtipné, i hosté jsou asi ti z těch lepších, ale těch písniček mohlo být méně. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama