Reklama

Reklama

SpongeBob ve filmu: Houba na suchu

  • USA SpongeBob SquarePants 2 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

SpongeBob je mořská houba, která nosí kalhoty, bydlí v ananasu a dělá úžasné krabí hambáče u Křupavého kraba. Jeho dalším poznávacím znamením je, že ho milují děti na celém světě, protože je tělem i duší dobrodruh, který ke všemu přistupuje s humorem, někdy pořádně svérázným. Jak napovídá název, v tomhle filmu ho patrně humor přejde, protože se ocitne v pro něj naprosto šokujícím prostředí – tedy na souši. A přitom vše začalo tak idylicky, dalším báječným ránem v podmořském městečku Zátiší Bikin, kde u Křupavého kraba stála dlouhatánská fronta na mňamózní krabí Burgery připravované podle tajného receptu. U konkurenčního podniku, Kamarádského kyblíku, zase tradičně nikdo nebyl a jeho majitel Sheldon Plankton se, rovněž tradičně, pokoušel tenhle tajný recept ukrást, aby se fronta přesunula k němu. Idyla skončila ve chvíli, kdy se magickým trikem zmocnil návodu na ty nejlepší hambáče pirát Hambivous (Antonio Banderas), zaparkoval svoji kocábku na pláži a proměnil ji ve stylový stánek s rychlým občerstvením. SpongeBobovi a jeho kámošům nezbyde než rozpumpovat svaly, vynořit se, trochu oschnout a vybojovat si recept zpátky. Jejich spravedlivý boj bude komplikovat fakt, že souš je pro ně vážně nepřátelské prostředí, na druhou stranu získají nevídané superschopnosti. Takže se těš, piráte! (CinemArt)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

TheSlezy

TheSlezy (hodnocení, recenze)

Ten iluminatskej delfin tomu teda dal na pr.el...  chudaci deti to maji teda pekny priklad. Uz takhle od mala takovy veci :) ach ach kam ten svet spjeje..

na příspěvěk reagoval mm13

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

nechápu jednu věc, pokut Hambivous tu knihu teprve najde v tomto filmu... KDO TO ČTE PŘEDTÍM? Ten kostlivec?

easer07

easer07 (hodnocení, recenze)

Miluju Spongeboba, tak doufám, že to tenhle film neskazí, ale podle trailerů určitě ne.

Stejšn

Stejšn (hodnocení, recenze)

Trailer na tenhle film bylo to, co nejvíc nadchlo děti v kině na dnešní projekci Tučňáků z Madagaskaru. Něco je asi špatně. Nejspíš s těmi tučňáky...

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Ydrosten

Ydrosten (hodnocení, recenze)

Tahle houba, mi nic neříká, takže jsem si vyhledal pár videí na netu. Vypadá to dobrou ujetinu. Pár dílů pobavilo. Ale do kina asi nemá smysl chodit ( v mém případě ) Kdybych si to nepřečetl v obsazení, tak bych tam Banderase ani nepoznal :)

gatorly

gatorly (hodnocení, recenze)

Kdo zas psal ty titulky ? :D od kdy je krabí hambáč krabí pirožka ?:d

DodkaS

DodkaS (hodnocení, recenze)

Presne tak, Patrik je skvelý a spolu so SpongeBobom vytvárajú nezabudnuteľnú dvojicu  :)

Habansz

Habansz (hodnocení, recenze)

prvni film i serial jsou pro me kultovni. i kdyz to nebude uplne odborny, tak musim pouzit tyhle vyrazy. Nekdy byly nektery sceny tak hrozne vymasteny, ze ani ty deti to nemohli pobirat, jako treba hasselhof na konci filmu atd ale tohle vypada na stejnej pruser jako treba ctyrlistek :D

Martyska

Martyska (hodnocení, recenze)

JohnMiller

Je jasné, že to chce ten správny príbeh s posolstvom a hlavne, aby Spongebobovi zostal charakter, ktorý mal aj v predošlých častiach. A tá 3D animácia..no neviem. Tiež mi to príde také divné.

JohnMiller

JohnMiller (hodnocení, recenze)

Martyska

Keď tam bude skvelí príbeh s posolstvom ako v predošlom kúsku tak budem iba rád a pevne verím že sa mi to bude páčiť ale aj tak tú 3D animáciu len tak jednoducho nestrávim.

na příspěvěk reagoval Martyska

Carol Pifková

Carol Pifková (hodnocení, recenze)

Trošku som sklamaná zo štýlu animácie ale SpongeBoba aj tak prevelice zbožňujem a na film sa teším. Ale aj tak mám tam isté smietko pochybnosti.

na příspěvěk reagoval Martyska

massdonfel

massdonfel (hodnocení, recenze)

Spongeboba má fakt rád.. seriál i první film.

Na druhý jsem se těšil opravdu hodně, ale tento trailer mě moc nenavnadil teda spíše naopak :-/

Sweat55

Sweat55 (hodnocení, recenze)

Ten trailer je masakr, první film byl dobrej ale tohle vypadá na parádní jízdu :D

Uživatel Janko_Vlyrd smazal svůj příspěvek.

Související novinky

TOP filmy 2015 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP filmy 2015 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

30.12.2015

V letošním přehledu nej filmů, které viděli naši top uživatelé v roce 2015, jsme dali prostor i filmům s jiným rokem výroby/uvedení než 2015. Anketu vyhrál postapokalyptický akčňák Šílený Max:… (více)

Kdo se vytáhnul na Super Bowlu?

Kdo se vytáhnul na Super Bowlu?

02.02.2015

Super Bowl je každoročním svátkem nejen pro fanoušky amerického fotbalu, ale také filmu. Studia totiž utrácejí miliony dolarů za to, aby mohla mezi reklamy procpat své půlminutové TV spoty, obvykle… (více)

Reklama

Reklama