Reklama

Reklama

SpongeBob ve filmu: Houba na suchu

  • USA SpongeBob SquarePants 2 (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

SpongeBob je mořská houba, která nosí kalhoty, bydlí v ananasu a dělá úžasné krabí hambáče u Křupavého kraba. Jeho dalším poznávacím znamením je, že ho milují děti na celém světě, protože je tělem i duší dobrodruh, který ke všemu přistupuje s humorem, někdy pořádně svérázným. Jak napovídá název, v tomhle filmu ho patrně humor přejde, protože se ocitne v pro něj naprosto šokujícím prostředí – tedy na souši. A přitom vše začalo tak idylicky, dalším báječným ránem v podmořském městečku Zátiší Bikin, kde u Křupavého kraba stála dlouhatánská fronta na mňamózní krabí Burgery připravované podle tajného receptu. U konkurenčního podniku, Kamarádského kyblíku, zase tradičně nikdo nebyl a jeho majitel Sheldon Plankton se, rovněž tradičně, pokoušel tenhle tajný recept ukrást, aby se fronta přesunula k němu. Idyla skončila ve chvíli, kdy se magickým trikem zmocnil návodu na ty nejlepší hambáče pirát Hambivous (Antonio Banderas), zaparkoval svoji kocábku na pláži a proměnil ji ve stylový stánek s rychlým občerstvením. SpongeBobovi a jeho kámošům nezbyde než rozpumpovat svaly, vynořit se, trochu oschnout a vybojovat si recept zpátky. Jejich spravedlivý boj bude komplikovat fakt, že souš je pro ně vážně nepřátelské prostředí, na druhou stranu získají nevídané superschopnosti. Takže se těš, piráte! (CinemArt)

(více)

Videa (20)

Trailer 3

Recenze (225)

FrankSusta 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nezavadil o nějakou omamnou látku jako třeba marihuana, ale po zhlédnutí tohohle skvostu se musím sám sebe ptát, jestli to je tak úplně pravda. Protože má hlava asi udělala malé bum a cejtim se jak zhulenej. Rapující delfín, Sépiosákus rex, Antonio banderas... ono tam je prostě kurva všechno. A já nechápu, jak tomu dokážu dát vysokou známku. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hm tak tohle je prý „nejlepší“ rodinný film roku...To už jsou na tom filmaři fakt bídně. K filmu jsem přišel jak slepý k houslím, díky nejmenovanému obchoďáku, kde jej rozdávali „zadarmo“ k velkému nákupu. Už vím proč. Párkrát jsem viděl několik epizod seriálu a ty celkem ušly, ale tento film byla jedna velká kokotina. Ty prvotní pokusy o ukradnutí receptu ještě OK, několik povedených hlášek – děcka se zasmějí – potom ovšem katastrofa. Své děcka bych na tohle určitě do kina nevzal – pokleslá úroveň podobných filmů „pro děti“ je neuvěřitelná. Zlatý Krteček. Banderas – si tohle určitě za rámeček nedá, páč i jeho výkon za moc nestál. ()

Reklama

dawe04 

všechny recenze uživatele

Veleoblíbený seriál hýřící šílenými a šíleně dobrými nápady v celovečerní verzi dost tvrdě naráží. Jsou tu neskutečné halucinogenní psychosti, viz delfín z budoucnosti jako strážce galaxie, geniální narážky např. na komiksovky, ale celkově je to o dost dětinštější a navlečené na dost pitomoučké zápletce. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Děcka byla nadšená, na záchodě jsme byli jen 3x, já i moje žena jsme se také bavili, a to nejsme Brian. Byl to Spongebob na jakého jsem zvyklý, vídám ho docela často a je to jedna z mých oblíbenějších věčných odrhovaček mého potomstva, kino tedy bylo jasná volba a jo, povedlo se. Rozhodně lepší než filmový Oggy. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Iluminátský delfín s pláštěm a plnými střevy. SpongeBob jako vždy exceloval spolu s Patrikem a jeho břichem. Planktonovo snažení se ukradnout tajný recept na krabí hambáč byl jako vždy obrovský. Zarazil mě snad jen ten prespříliš přátelský konec. Ráda jsem se po dlouhé době podívala na animák, ale musím uznat, že ta chuť na hambáč po shlédnutí je nehorázná. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (6)

  • Delfín Bubbles bol kompletne vytvorený technikou stop-motion. (mckika)
  • Film měl být původně uveden už v roce 2014, nakonec ale Paramount Pictures premiéru přesunulo na únor 2015. (JORDY)
  • Když se natáčelo, musel Antonio Banderas jako Alameda Jack mluvit k tenisovým míčkum a ne k ptákům, jak je pak vidět ve filmu. (BOSSTFK)

Související novinky

TOP filmy 2015 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP filmy 2015 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

30.12.2015

V letošním přehledu nej filmů, které viděli naši top uživatelé v roce 2015, jsme dali prostor i filmům s jiným rokem výroby/uvedení než 2015. Anketu vyhrál postapokalyptický akčňák Šílený Max:… (více)

Kdo se vytáhnul na Super Bowlu?

Kdo se vytáhnul na Super Bowlu?

02.02.2015

Super Bowl je každoročním svátkem nejen pro fanoušky amerického fotbalu, ale také filmu. Studia totiž utrácejí miliony dolarů za to, aby mohla mezi reklamy procpat své půlminutové TV spoty, obvykle… (více)

Reklama

Reklama