Reklama

Reklama

Jak změnit nádhernou dovolenou v nejděsivější zážitek vašeho života? Stačí potkat jednoho šíleného psychopata jako šest univerzitních studentů. Hank, Beth, Brad, Tina, Nellia a Oz jsou slušně vychovaní studenti vyhlášené univerzity. Na jarní prázdniny se všichni společně vydávají na úžasný výlet na Floridu. Ale to, co začíná jako pohádková dovolená, končí jako noční můra. Během večírku je jeden ze šestice kamarádů brutálně zavražděn. Náhle jeden po druhém začínají mizet. Policie i FBI jsou úplně bezradní. Během jedné bouřlivé noci zjistí zbývající dva studenti, co se skrývá za zprávou „Chcete znát tajemství?“ (HBO Europe)

(více)

Recenze (11)

kingik 

všechny recenze uživatele

Zajímavá parodie na hororovou sérii Tajemství lonského léta, která úmyslně využívá všech hororových klišé, ale nezesměšnuje příliš ve velkém stylu. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Další z řady nudných slasherů které nemají co nabídnout. Vrah je opět naprostej kretén kterýho nemá nikdo rád a tak má mindrák. Film je neuvěřitelný klišé a nebojí se vykrádat snad všechny ostatní slavnější slashery. Co jiného dodat? Prakticky nic vraždy jsou obyčejné, herci toporní a nuda tu je v každé minutě. Jediné co tenhle film zachraňuje od 1* je to že jsem před tím viděl Midsummer Nightmares což bylo daleko horší. ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Tri hviezdičky sú asi veľa no pri niektorých scénach som sa v kombinácii s parádnym českým dabingom dobre zabavil. Nie je to dobrý slasher, ale dáko rýchlo sa mi míňajú a keď je núdza, dá sa to vpohode kuknúť. Akurát mi nedošlo čo za tajomstvo to malo byť. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tak toto je jeden s tých filmov,ktoré si už určite nikdy nepozriem.Lebo to bolo utrpenie pozerať sa na tak zlých hercov a ich chovanie bolo príšerne. Dialógy boli tiež trápne,film chcel byť vtipný,nedaj Bože hádam aj paródiou na horory ale to vôbec nie ani raz som sa nezasmial.Všetko tu bolo trápne,gýčovité a úbohé.Kto sa teší aspoň na vraždy,nechajte si zájsť chuť.Lebo sú mimo záber a už vidieť len mŕtvoly,no slasher ako víno!!!!!!!! ()

TomX2 odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad. Po všetkých stránkach. Neviem, či tu niekto zhltol vtipnú kašu, ale keď bol zámer tvorcov rozosmiať diváka, tak bohužiaľ, vedľa. Neviem, či viac kritizovať scenáristu alebo hercov, nakoľko všetci sú rovnako primitívni, ale najviac si to odskáčem asi ja, že som sa vôbec na túto sračku dopozeral. Akože hej, existujú aj horšie filmy a čas od času nie je od veci si pustiť nejakú hlúposť, ale toto vám nič nedá a už tobôž nie, keď sa chcete pozrieť na nejaký seriózny horor. ()

Aurus 

všechny recenze uživatele

Podle mě se jedná o podhodnocený film který si zaslouží 60%. Musím pochválit to že se tento film inspiroval sérií Vřískot což mě potěšilo. Příběh je velmi dobrý, postavy jsou sympatycké, hudba je dobrá, atmosféru tento film má docela solidní, napětí je zde párkrát za film, vraždy jsou dobře a kreativně udělané což je dobře, lokace jsou zajímavé a kamera filmu je výborná. Pro mě velké překvapení a tento film si ode mě odnáší 6/10. Jednou nebo dvakrát za rok kouknu znovu. ()

kelto44 

všechny recenze uživatele

Nechápem vyššie hodnotenie ako 2*.. cez celý film som sa strašne nudil, bolo tam niekoľko scén, kde sa film snažil o to aby sa niekto vyľakal, no nejak mu to nevychádzalo.. ďalšia vec čo ma sere je chovanie postáv, hlavne mi liezla na nervy hlavná hrdinka.. ak čakáte kvalitné vraždy, ste na omyle.. ak tam vrah niekoho vraždí, všetko je mimo záber a potom kamera zachytí len mŕtvolu.. ja sa divím, že som to dopozeral do konca.. amatérska hlúposť.. /25%/ ()

evelouch 

všechny recenze uživatele

Trochu mi to připomínalo Tajemství loňského léta. extrémě klišovitý slasher horor, který je dost těžké sehnat ke shlédnutí.ALE!!! Na druhou stranu se jedná o průměrný kousek, který je pěkně natočený. Konec povedený a dost ojedinělý. Tyhle starší slasher kousky ale prostě mají něco do sebe, nemyslíte? ()

NikchaTut odpad!

všechny recenze uživatele

Parta retardu ktery jsou vyšetřovaný další partou dementu🙈a hlavní ,,hrdinka,,vypadá spíš jak když ho tam chce loupnozt než že by se bála ‼️🙈 ()

Reklama

Reklama