Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vychutnejte si speciální prodlouženou verzi nové show Leoše Mareše. Čekat na vás bude ještě víc zajímavých témat s neméně zajímavými hosty. (oficiální text distributora)

Recenze (40)

Everyone 

všechny recenze uživatele

Převzatý pořad z VB http://www.csfd.cz/film/290049-qi/ Naši verzi drží/drželi Ivo Šmoldas (i když mám nejraději, když je solitérem a má prostor, on do řeči skákat nebude), Miloš Knor (projevuje největší fantazii v každé situaci, i když na podání pana Šmoldase asi nikdo nemá :-)) a Jakub Kohák (ten v každé situaci na sebe usurpuje pozornost a je ho plný díl:-) a kamera prakticky zabírá jen jeho) a bez nich to padlo v kvalitě. A Leoš mi často přišel, že si buď šňupnul nebo měl před pořadem panáka :-), no, ale co :-). Patrik, kterému dal taky vydělat :-) má roli ve stylu plácni blbost, zmáčkni tlačítko, aby převzali iniciativu ostatní hosté. ____ Ačkoliv mám tento typ pořadů rád, tak bych očekával jistou vyrovnanost. Ale kvůli světlým výstřelům do temnoty trapnosti se nebudu přemáhat. Je mi líto toho zmařeného potenciálu. ()

Crawler-D 

všechny recenze uživatele

Nejhorší bývají samotné otázky, respektive jejich pravdivé odpovědi. Naštěstí ten pořad je o této struktuře jen minimálně. Jinak je to neustálý příval (možná) improvizovaných vtipů a absurdních nápadů, do kterého se umějí zapojit všichni hosté. Nejvtipnější věc, co české televize za roky vyprodukovaly. ()

Reklama

Yardie 

všechny recenze uživatele

Musím říci, že je to milé překvapení. Když jsem viděl upoutávky a tam Leoše, říkal jsem si, že to bude zase nějaká konina na druhou. Ale opak je pravdou. Je to svižné, vtipné, baví to, zasměju se a dokonce se i něco zajímavého dozvím. Hosté si to očividně užívají, hlavně Kohák je drak. Toho bych tam chtěl mít každý díl. To je fakt střela. Ale i ostatní jsou dost dobří. Sedí mi tento typ humoru, kdy se vymýšlejí totální koniny a plácají se absurdní nesmysly z první co člověka napadne, ať je to sebevětší kravina. Bavím se! Howgh! ()

JohnnyB. 

všechny recenze uživatele

No panečku, od Kobzanové bych tento level čekal nic proti ní). Ale, že na tento level sestoupí Kohák a Šmoldas... Hrozně trapné otázky a ještě trapnější odpovědi. A já myslel, že dobu estrád, kam by se tento pořad nármaně svou úrovní hodil, máme už dávno za sebou. Je tohumor tak na úrovni Novot, Hogo Fogo atd. ()

Pejska 

všechny recenze uživatele

Osobně zrovna Mareše nemusím, ale tento pořad mě mile překvapil. Nejde ani o zajímavosti, které plynou ze "soutěžních" otázek, jako spíše teze a teorie které se okolo rodí. Miloš Knor nebo třeba Ivo Šmoldas téměř vždy s kamennou tváří prohlásí komentář, který to suverénně zabije. Je to pohodová neškodná zábava nasycená českým humorem. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama