Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vychutnejte si speciální prodlouženou verzi nové show Leoše Mareše. Čekat na vás bude ještě víc zajímavých témat s neméně zajímavými hosty. (oficiální text distributora)

Recenze (40)

Peytl 

všechny recenze uživatele

Šmoldas a spol, proč ne, ale za primitiva a morgoše Hezuckého, kastráta Mažeše, nemůžu nad hvězdu. Něco tak antikoncepčního a přitom zároveň paradoxně tak genitálně pračuráčího, to je na medaili, kterou jsem ochoten oběma zmiňovaným přibít hřebíkem dvoukilem na jejich mongoloidní čela, pochopeytelně jen pokud se Hezucký umyje a Mažeš si oholí Brežněva plného roztočů a břitkých vtipů... ()

hrona 

všechny recenze uživatele

Tak tento pořad je pro mě velikým překvapením. Měl jsem tu čest vidět pár velice zdařilých dílů se Stephenem Fryem a rozhodně musím říci, že koncept nastaven a zároveň i dodržen. Nejsem moc velikým vyznavačem pana Mareše, ale tato role mu sedí. Výběr hostů také nezklame ať už pan Šmoldas, či partička ze Stojáka zde mají svá místa jistá. Zkrátka absurdní show o absurdních otázkách ve velmi humorném duchu, kterého je, přiznejme si, v tuzemských televizních pořadech poskrovnu a každá snaha, ať už ne originální se počítá. ()

Ištván87 

všechny recenze uživatele

Je vidět, že jednoduchá nenávist stačí, aby i dost dobrý pořad měl hodnocení jako některý z Vachlerových Českých Lvů. Lidé se na tento pořad zjevně ani nedívali (dobře, možná zkusmo viděli část jednoho dílu). Jde jen o osobní antipatie. Hosté jsou vybíráni totiž překvapivě dobře. Originální formát zatím neznám, ale určitě se na něj podívám, nicméně díky SNAD improvizovaným vtipům je tento pořad dost zdařilý. Leoš Mareš mi už dávno přestal vadit, protože mi už dávno není patnáct.Patrik Hezucký taky ví, jak udělat zábavu, no a někteří z pravidelných hostů sází jeden kameňák za druhým. Ano, jde POUZE o srandu. Ale když už se člověk chce pobavit, je rozhodně lepší, když se pobaví u tohohle, než kdyby dával peníze za nějaký další díl Kameňáku, nebo nedej bože Babovřesky. Od tohoto pořadu jsem nic nečekal, resp. jsem očekával příšernou srágoru, ale spolehlivě mě to baví. Některé vtipy například pánů Šmoldase, Knora a Koháka mě naprosto uzemnily. Já jsem spokojený. Tohle je oddychová zábava, která nikomu neublíží. ()

baribal odpad!

všechny recenze uživatele

Budem plácat kraviny, zaplatíme publiku at se směje a budem světový. Nejtrapnější talk-show posledních let, doufam že Stephen Fry o tomhle nic neví. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Geniální!!! A další důkaz toho, že v této kulturní žumpě (které někteří vtipálci říkají stát) se prostě nemůže ujmout nic, co není alespoň trochu podobné Novotám a dalším skvostům tv nova. Jak Leoše moc nemusím, tak tady mi rozhodně nevadil, ba naopak. Jeho zjev s těmi přerostlými brýlemi, na ten se hned tak nazapomenu:))) A taky tomuto pořadu vděčím za to, že jsem objevil neuvěřitelně charismatického šílence, Jakuba Koháka . On byl také důvod, proč jsem si užil ty první 2 řady Tvoje tvář... Pro mě je tento pokus (tuším u nás 11dílný) až kultovním počinem, ve kterém už u mě určité debaty (jako ta o olympijských medailích) doslova zlidověly a to se nebojím napsat v době, kdy je tento pojem už dávno zbagatelizován a vysoce znehodnocen brutálním nadužíváním. P.s. originální verzi se Stephenem Fryem, který zemrel v r.2016 (mj. Mycroft v Sherlock Holmes: Game of Shadows či V jako Vendeta) znám. ()

Crawler-D 

všechny recenze uživatele

Nejhorší bývají samotné otázky, respektive jejich pravdivé odpovědi. Naštěstí ten pořad je o této struktuře jen minimálně. Jinak je to neustálý příval (možná) improvizovaných vtipů a absurdních nápadů, do kterého se umějí zapojit všichni hosté. Nejvtipnější věc, co české televize za roky vyprodukovaly. ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Největším problémem a zároveň vředem tohoto pořadu je trojice "bavičů" Leoš Mareš, Patrik Hezucký, Miloš Knor. S těmito to bude vždy odpad! ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Musím říci, že je to milé překvapení. Když jsem viděl upoutávky a tam Leoše, říkal jsem si, že to bude zase nějaká konina na druhou. Ale opak je pravdou. Je to svižné, vtipné, baví to, zasměju se a dokonce se i něco zajímavého dozvím. Hosté si to očividně užívají, hlavně Kohák je drak. Toho bych tam chtěl mít každý díl. To je fakt střela. Ale i ostatní jsou dost dobří. Sedí mi tento typ humoru, kdy se vymýšlejí totální koniny a plácají se absurdní nesmysly z první co člověka napadne, ať je to sebevětší kravina. Bavím se! Howgh! ()

JohnnyB. 

všechny recenze uživatele

No panečku, od Kobzanové bych tento level čekal nic proti ní). Ale, že na tento level sestoupí Kohák a Šmoldas... Hrozně trapné otázky a ještě trapnější odpovědi. A já myslel, že dobu estrád, kam by se tento pořad nármaně svou úrovní hodil, máme už dávno za sebou. Je tohumor tak na úrovni Novot, Hogo Fogo atd. ()

Everyone 

všechny recenze uživatele

Převzatý pořad z VB http://www.csfd.cz/film/290049-qi/ Naši verzi drží/drželi Ivo Šmoldas (i když mám nejraději, když je solitérem a má prostor, on do řeči skákat nebude), Miloš Knor (projevuje největší fantazii v každé situaci, i když na podání pana Šmoldase asi nikdo nemá :-)) a Jakub Kohák (ten v každé situaci na sebe usurpuje pozornost a je ho plný díl:-) a kamera prakticky zabírá jen jeho) a bez nich to padlo v kvalitě. A Leoš mi často přišel, že si buď šňupnul nebo měl před pořadem panáka :-), no, ale co :-). Patrik, kterému dal taky vydělat :-) má roli ve stylu plácni blbost, zmáčkni tlačítko, aby převzali iniciativu ostatní hosté. ____ Ačkoliv mám tento typ pořadů rád, tak bych očekával jistou vyrovnanost. Ale kvůli světlým výstřelům do temnoty trapnosti se nebudu přemáhat. Je mi líto toho zmařeného potenciálu. ()

Rázlik 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda dolu za rozdělení pořadu na normální verzi a XL verzi. Blbost! Jinak se pokaždé neskutečně bavím a sleduji už pouze XL verzi v sobotu. ()

Reklama

Reklama