Reklama

Reklama

The Banshee Chapter

  • Německo Banshee Chapter - Illegale Experimente der CIA
Trailer

Obsahy(1)

V horore s občasnými prvkami "found-footage", mladá reportérka odhaľuje zvrátenosť tajných testov CIA. Reportérka Anna sa snaží vyriešiť záhadné zmiznutie jej priateľa, ktorého zaujímali experimentálne utajené testy CIA, a drogy, ktoré predtým skúšali na ľuďoch. Tieto látky, o ktorých oficiálne nikto nič nevie, vyskúšal sám na sebe. Anna sa postupne prepracúva k rôznym tajným informáciám a dokumentom, no sama sa pritom dostáva do smrteľného nebezpečenstva. (kubqo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (46)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,CHCI VĚDĚT, CO SE JAMESOVI STALO. PROČ ZMIZEL, KDO ZA TÍM JE, CO TAHLE MK-ULTRA DROGA LIDEM SKUTEČNĚ DĚLÁ.…“ /// Příběh o bytostech, který vidíme, když máme halušky. Takže vlastně – co viděj halušky, když máme halušky!? Nebo … sračky na to, moc bych se v tom nehrabal (a bude to pro fšechny lepší). Je to found footage, není to found footage…? (ty vole, to je votázek…) Spíš není, páč se na to dá dívat (spíš je, páč je hovňajza vidět!). A že to všechno zní jako píčovina? (hmm, asi film pro zvídavý!) Jak říkám neřešit kraviny, zavřít se sám v noci na vopuštěný místo a užít si těch několik zajímavých okamžiků, při kterejch zafunguje faktor strachu. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem rád, když každej najde, co hledá. 2.) Vod found footage se nechám jenom ,,lízat“. 3.) Thx za titule ,,Ergulis“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ** ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Keď bez stopy zmizne Annin najlepší priateľ James, rozhodne sa ho za každú cenu nájsť. Jediné čo po sebe zanechal, je video páska, na ktorej je zaznamenané ako užil tajnú drogu CIA. Podarí sa jej nakoniec zistiť čo sa s ním stalo? Po dlhej dobe skutočne vydarený atmosferický snímok s množstvom efektných lakačiek. Samotný záver síce veľký zmysel nedáva, ale seriem nato. Ja mám found footage horory rád - 75%. ()

Reklama

TheDon 

všechny recenze uživatele

Haters gonna hate, ale mě to teda docela nadchlo. Dějová linka mohla být trošičku víc vypracovaná, ale tuhle nedokonalost hravě dobíhá atmosféra a lekačky, kterých je tam spousta a jsou výborný. Žádný očekávatelný bubu za dveřma, ale solidní nečekaný lekance u kterých fakt zamrazí. Sympatická švédka v hlavní roli a jen je trochu na škodu, že konec nebyl trošku víc vysvětlenej. I tak pecka. 80% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Slabší 4 hvězdy,protože se z tak nadějného námětu dalo vytěžit daleko víc.Je to spíše ukecané,takže moc akce se tam nenajde.Ale i tak to udrželo moji pozornost v napětí co bud dál.Na to že je to Ericksonova prvotina tak můžu jen zatleskat.A jsem zvědavej na jeho další filmový počin.Za sebe můžu doporučit,ale je mi jasný,že tenhle film každému nesedne. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Tenhle projekt mi proplul trochu pod radarem, a to i přesto, že trailer mě před pár měsíci celkem navnadil. The Banshee Chapter rozhodně není bez much (mnohdy jsou to fakt masařky), ale nedá se mu upřít zajímavý námět a několik opravdu děsivých momentů, obzvlášť ke konci je ta atmosféra nepříjemně naléhavá. Jo, a dvě lekačky jsou téměř infarktové! Pokud tedy nemáte do čeho "píchnout", nebojte se ho zkusit. (65%) P.S. Je fajn zase slyšet po delší době v hororu češtinu. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Mezi ženskými hlasy v rádiu, které říkají čísla, zazní i čeština. (FritoleXx)

Reklama

Reklama