Reklama

Reklama

The Banshee Chapter

  • Německo Banshee Chapter - Illegale Experimente der CIA
Trailer

Obsahy(1)

V horore s občasnými prvkami "found-footage", mladá reportérka odhaľuje zvrátenosť tajných testov CIA. Reportérka Anna sa snaží vyriešiť záhadné zmiznutie jej priateľa, ktorého zaujímali experimentálne utajené testy CIA, a drogy, ktoré predtým skúšali na ľuďoch. Tieto látky, o ktorých oficiálne nikto nič nevie, vyskúšal sám na sebe. Anna sa postupne prepracúva k rôznym tajným informáciám a dokumentom, no sama sa pritom dostáva do smrteľného nebezpečenstva. (kubqo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (46)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Co se týče "efektivnosti", vedl si u mě tenhle flick dost dobře ... V noci a se sluchátkama jsem ten chladnej nepříjemnej pocit skutečně cítil a pár lekaček zabralo. Co se týče ale děje, toho, co se tam odehrává a na jaký motiv to je, to je totální zhovadilost ... Halucinogenní droga DMT se používala, používá a používat bude... Žádná extra-pyramidová-hororová paráda, která navíc trvá hodiny až dny se po ní nekoná ... Funguje to maximálně 20 minut a člověk je zpět ... Kdyby to tvůrcové nazvali nějak jinak, čistě vymyšleně, tak bych jim to žral, ale DMT je jako ketamin, jako LSD, jako psylocibin jedna velká pouťová šaráda v mozku, nic víc ... Ale to píšu od věci, ten scénář a děj příběhu mi to kazil, naopak atmosféra a pár lekaček super ... ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Slabší 4 hvězdy,protože se z tak nadějného námětu dalo vytěžit daleko víc.Je to spíše ukecané,takže moc akce se tam nenajde.Ale i tak to udrželo moji pozornost v napětí co bud dál.Na to že je to Ericksonova prvotina tak můžu jen zatleskat.A jsem zvědavej na jeho další filmový počin.Za sebe můžu doporučit,ale je mi jasný,že tenhle film každému nesedne. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Keď bez stopy zmizne Annin najlepší priateľ James, rozhodne sa ho za každú cenu nájsť. Jediné čo po sebe zanechal, je video páska, na ktorej je zaznamenané ako užil tajnú drogu CIA. Podarí sa jej nakoniec zistiť čo sa s ním stalo? Po dlhej dobe skutočne vydarený atmosferický snímok s množstvom efektných lakačiek. Samotný záver síce veľký zmysel nedáva, ale seriem nato. Ja mám found footage horory rád - 75%. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Téma mě docela navnadilo a zprvu se zdálo, že poloviční FF je přesně ten vhodný formát. Navíc tu byla sympatická Katia Winter, čili herečka s talentem. V FF hororech věc nevídaná. Jenže...........kamera se roztřepala, obraz zazrnil, nic nebylo vidět, slyšet byl jen řev a ty dvě lekačky s Katiou to vytrhnout nemohly. Erickson nějaký ten talent nejspíš má, ale měl by to ukázat v klasickém formátu a u scénáře, pod kterým by nebyl podepsaný. 30% ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Reportérka Anna sa rozhodne prešetriť zmiznutie jej starého priateľa, ktorý sa zaujímal o experimentálne testy CIA a účinky drogy vyskúšal na vlastnej koži, čím sa pridal k viacerým osobám o ktorých odvtedy nikto nič nevie. To, čo však začne postupne odhaľovať siaha nielen na hranice jej očakávaní, ale aj na hranice jej prežitia... Bohovsky príjemný malý horor od ktorého som skoro nič nečakal a nakoniec ma chytil zaujímavým príbehom, sympatickou hlavnou hrdinkou, slušným využitím found footage podpory, kvalitnými ľakačkami a viacerými mrazivými momentmi, ktoré napr. v porovnaní (láka ma k tomu ten „Chapter“ v názve) s nedávnym miliónovým hitom "Insidious: Chapter 2" fungovali imho lepšie a účinnejšie. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Mezi ženskými hlasy v rádiu, které říkají čísla, zazní i čeština. (FritoleXx)

Reklama

Reklama