Reklama

Reklama

Medvědi

Trailer 3

VOD (1)

Přírodopisný dokument z rodiny Disney sleduje rok života medvědice Sky a jejích dvou medvíďat Amber a Scouta. Příběh barvitě popisuje rok jejich života, během kterého utrží nejednu důležitou lekci. Jejich cesta napříč Aljaškou začíná na konci zimy, kdy medvědi putují z hor k oceánu a čelí nebezpečným nástrahám divočiny. Tento skvěle a trpělivě nasnímaný dokument plný napětí, roztomilých rodinných lapálií a krásné divoké přírody potěší nejen fanoušky tohoto žánru. (HBO Europe)

(více)

Recenze (43)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $17,780,194Tržby Celosvetovo $21,316,745Tržby za predaj Blu-ray v USA $3,378,759║ pekne natočený dokument /70%/ ()

tahit 

všechny recenze uživatele

Pozoruhodný příběh aljašských medvědů z jejich světa je naprosto fascinující. Jak obrazem i obsahem. Již od úvodních okamžiků filmu jsem tušil, že to bude paráda. Samozřejmě jen dodám, že tyhle filmy mám hodně rád. Skvělá práce a výsledek je každopádně za ***** Předpokládám, že jeho realizace vyžadovala v náročných podmínkách určitě ohromnou trpělivost. Evidentně bez dávky fandovství a důvěrnou blízkost autorů k prostředí by nemohl vzniknout film plný zajímavě nasnímaných scén. Což si opravdu cením. Vřele doporučuji všem milovníkům zvířat. ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Skoro až pohádkový dokument, málo chybělo a mohl být tak dobrý jako jejich African Cats. Spousty zajímavých momentů z výchovy malých medvíďat a rybolovu lososů :) ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Aljaška, hory, lesy, moře, řeky, lososi, vlci, orli, krkavci....a hlavně....medvědi. Vizuální pastva pro oči z prvního roku života medvíďat. Paráda! ()

nascendi

všechny recenze uživatele

Náhoda chcela, aby môj 2000. komentár bol k prírodopisnému filmu. Mám dlhodobý problém s tým, že spoločne s hranými celovečernými filmami je na ČSFD hodnotené všetko možné, čo má šancu priniesť nejaké body. Už iba čakám, keď niekto dá hviezdičky vlajúcej zástave pri hymne ukončujúcej denné vysielanie verejnoprávnej TV. Ale nedá sa nič robiť. Film bol výborný. Ukázal, že predátori nie sú žiadnymi vládcami prírody a hlad majú častejšie ako ich potenciálne obete. Kameramani odviedli skvelú prácu, čo sa o autorovi komentára napísať nedá. Infantilný komentár zrazil celkový dojem z filmu minimálne o hviezdičku. A to je škoda, lebo dobrý komentár dokáže aj z priemerného filmu spraviť zážitok. Ostáva mi veriť, že než napíšem 3000. komentár niekto si uvedomí škodlivosť súčasného stavu a oddelí, v niektorých prípadoch úplne zruší, hodnotenia odlišných produktov. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Asi jsem čekal trochu nabitější dokument od těchto tvůrců.Všechno je střižený letem světem a za 78 minut prostě nemůžete sestavit pořádný kus medvědího života, 78 minut málo popíše rok života.Byla to milá podívaná, ale vědomostmi vás to nenabije, spíš dostanete chuť na lososa.60%. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Maličko dětinský komentář, ale jinak dechberoucí zážitek ze života medvědí rodinky. Úžasné pokoukání s velmi pohodovou hudbou a kamerovými orgiemi. Nemůžu hodnotit jinak :) ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Povedený Disneyho dětský dokument o dospívání sympatických medvědích sourozenců na Aljašce, jehož primární ambicí není utopit diváky v přívalu informací a odborném žargonu, ale spíše přiblížit relativně vzdálený svět medvědů skrze roztomilý příběh a dechberoucí vizuál. Pátráte-li po informačně hutném dokumentu o medvědech, pak zalovte v jiných vodách. Zde jde vpravdě o idealizovaný rodinný příběh s dobrým koncem, který ukázuje medvědí trable s notnou dávkou nadhledu. John C. Reilly si čtení komentáře "očividně" užíval. 9/10! ()

dom156 

všechny recenze uživatele

V dokumentu jako takovém, mi nejvíc chybí celkový dokumentaristický nadhled a komplexnost. Také ty přiblblé komentáře od tvůrců (jako co si myslí medvědi) jsou velmi trapné a jen člověku odvádí pozornost. Bohužel jsem se z dokumentu nic nového nedozvěděl, ale výborná kamera s úžasnýma medvídkama dokument zachranuje. Palec nahoru. ()

grogodil 

všechny recenze uživatele

Nádherné obrázky a občas skutočne unikátne zábery na macov, ale vypnite si zvuk, lebo ten infantilný nevtipný komentár to degraduje na úroveň relácie pre malé detváky. ()

applause 

všechny recenze uživatele

Pěkné vyprávění o medvědí rodince, které teda mohlo být i kratší. Stačilo by mi klidně 50 minut, ke konci jsem už skoro usínala a ty přihlouplé komentáře vypravěče, mi často lezly na nervy. Ale jestli máte rádi dokumentární filmy, tak doporučuji, myslím si, že je to jeden z těch povedených. Jsou tam krásné záběry přírody a zvířat zblízka. ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Výborne prvotriedne zábery. Špička špičky žánru, aj so strihom, ale ten komentár bol pre deti, alebo na zábavu. Ako náučny informatívny dokument to neobstojí, kôli tomu komentáru. Fakt ešte raz, prečo ten komentár? Udelil by som 5*, ale kôli tomu komentáru jedna hviezdička dole a zrejme nie som jediný, čo mu ten komentár nehladkal vajíčka. ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Krásný dobrodružný dokument s dechberoucí přírodou, zvířaty a příběhem o přežití. Místy se skoro jednalo o pohádku, ale jinak je to boj o holý život. ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Jaký balzám na uši,oči, ale hlavně mozek se podívat na překrásný dokument bez vylhaných ekoteroristických keců jako ta armáda snímků okupujících topku CSFD filmů a přitom to k tématu říká mnohem víc. Vidíte jak se to dělá sluníčkářští eko fanatici? Tohle se DIsneymu neskutečně povedlo, emocí a cute momentů víc než celá DIsney produkce po Lvím Králi. A nehorázně tomu pomáíhá dabing Johna C. Reillyho, ten se do toho pokládal stylem, že u toho musel mít své prcky na klíně. :)))) A ta kamera? TA KAMERA!!!!! Who the fuck is LUBEZKY? 10/10 MUST SEE OPAKUJI MUST SEE ()

panMartin 

všechny recenze uživatele

Úžasné záběry na medvědí rodinku, dokonalé zachycení Aljašské přírody a to vše doplněno příjemnou hudbou a kvalitním komentářem. Už dlouho jsem nefandil, tak jako této zvířecí rodině, aby našli potravu před zimním spánkem. ()

arbitr 

všechny recenze uživatele

Vizuálně bych dal za 5, ale komentář bych neraději vypnul (což nešlo) takže za 1 ve výsledku dávám *** ()

Reklama

Reklama