Reklama

Reklama

Epizody(16)

Obsahy(1)

Milan Šteindler v hlavní roli nového televizního sitkomu jako kročehlavská perla Jaruš Beranová. Máma Beranová vládne svojí rodině rukou přísnou, ale spravedlivou. Do života se jim sice neplete, ale když se její syn Marek rozejde s přítelkyní Maruškou, něco přece udělat musí! (oficiální text distributora)

Recenze (170)

Patw odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle už je jen pokus Novy zjistit co si ještě může dovolit. Tohle je naprosto nekoukatelné, otřesné a na nic. A bohužel je to jen jeden seriál z mnoha co teď dávají v TV - a stojí to za nic. ()

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele

Milana Šteindlera jsem uznával jako zajímavého a neotřelého umělce, aby ne, když to byl "Sklepák". Jeho poslední tvorba je ale příšerná. Nevím, co se mu stalo, ale tento rádoby sitcom, kde se smějí jen nahrané hlasy, je děs a hrůza. ()

Flaxik 

všechny recenze uživatele

Těžká demence. Tenhle styl humoru mi hlava ani jiné části těla nejsou schopné vstřebat. Jestli tohle vidí Šteindlerovi herečtí kolegové ze Sklepa, tak si musí houfně mazat jeho číslo z mobilů. Jo, hodnotím po jednom zhlédnutém dílu! ()

Darth Revan odpad!

všechny recenze uživatele

Milan Šteindler. Dříve byl Víťou Jakoubkem či Egonem. Doby se ale změnily. Dnes je tento bývalý spoluautor České sody trapnou komerční figurkou, jež se propůjčí každé hovadině. A ulítlost jménem Pan Máma to dokazuje. Šteindler se stal tím, čemu se dříve sám vysmíval. Nelze hodnotit jinak, než odpadem. ()

Winnie

všechny recenze uživatele

Z kategorie "taková-sračka-až-je-to-zábavný", nicméně pohled na Šteindlera, kterak ze sebe dělá idiota tím nejhorším způsobem, je docela smutnej. ()

Splasher

všechny recenze uživatele

Znám irský originál (2.9. měl na čsfd 9 hodnocení). Neznám jediný důvod proč sledovat tuhle nováckou kopírku. Navíc s tím blbým umělým smíchem. Ale nechci jim křivdit. Možná to bylo (jako na BBC) natáčeno před živým publikem ... akorát se nikdo nesmál. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem dva díly. Není to žádný inteligentní humor. Vše stojí a padá na Šteindlerovi, který hraje senilní bábu. Dívat se na to dá, když to člověk náhodou zahlédne v TV nebo se nudí. Vtipy působí dost nuceně, podobně jako v Kameňáku. Nějaký ten příběh je na vedlejší koleji a jde především o to se zasmát, což se mi u dvou dílu asi 3x povedlo. ()

HorrFi odpad!

všechny recenze uživatele

Něco tak brutálně trapnýho se nemůže normálnímu člověku líbit. Milana Šteindlera mam celkem rád ale tohle je opravdu ubohost. Viděl jsem jeden díl a málem jsem pozvracel. ()

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Nejlepší český Sitcom hned po Camebacku.... a třeba si mě ukanujte... ale vzhledem k současnému výběru.. moje drahá tchýně, panelák, ta sračka z Wachutem a podobných jiných sračkoidních záležitostí na kterých nejspíš vy ujiždíte. Inteligentní stravitelný humor u kterého se nenudíte, nemáte závratě ospalosti... a pocity nudy. Opět zabije pár blbečků kteří kdyby si do něčeho aspoň jednou za den nerýpli.... nebyli by nejspíš živí. O_o Nikdy by mě nenapadlo že sitcom založený na transeksuálovy z velkou sugescí že je žena, o to víc že je ta sugesce přímo davová.... mě bude tak nehorázně bavit. Prostě to nevymyslíš. :) HA! Jsem tomu 1 procento přidal.... a vy mi můžete "to je pěk.né"! B) ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Třebaže se Pan Máma topí v silně nechutných černých číslech, já ho na základce sledoval každé pondělí ve večerní premiéře a místy mě bavil víc než protivně nesmrtelný Comeback. Až je škoda, že Nova už nic takového nenatočí. ()

Master19 odpad!

všechny recenze uživatele

Chápu tvorbu reality show, nebo soutěží v licenci, ale tohle duplikování sitkomů je naprosté dno (a to to slovo velmi nerad používám). Kdyby nebylo na čem stavět, tak možná, ale nějakou tu historii tvorby seriálu máme hergot, ne? ()

obivan568 odpad!

všechny recenze uživatele

Všem těm uplakánkům, co tu křičí nad tím, že se nemá hodnotit seriál po prvním díle, radost asi neudělám. Ale tenhle seriál, ač se snaží býti nečím jiným, než současné seriály Novy, ničím jiným ohodnotit nejde... Blbé, nevtipné, trapné. Jestli s tímhle bude Nova pokračovat, najdu si Bin Ládina a donutím ho vymyslet nějaký plán na zničení této organizace. Tento koment budiž výstrahou! :-) ()

Reklama

Reklama