Reklama

Reklama

Epizody(16)

Obsahy(1)

Milan Šteindler v hlavní roli nového televizního sitkomu jako kročehlavská perla Jaruš Beranová. Máma Beranová vládne svojí rodině rukou přísnou, ale spravedlivou. Do života se jim sice neplete, ale když se její syn Marek rozejde s přítelkyní Maruškou, něco přece udělat musí! (oficiální text distributora)

Recenze (170)

cachina odpad!

všechny recenze uživatele

Nikdy nehodnotím seriály hned po prvním dílu, ale dnes jsem musel udělat vyjímku. Opravdu si o to tento nový ,,skvost" televize nova říkal. A jen se divím, kam se poděl humor Milana Šteindlera, který mnoho lidí obdivovalo v kultovní České sodě. Jako předobraz Panmámě posloužil britský sitcom Mrs. Brown's Boys (který jsem neměl možnost vidět a ani mi to nikterak nevadí). Česká verze se vyznačuje velice primitivním humorem, který ocení jen nenáročný divák. Za celý první díl jsem se nezasmál ani jednou a to je u sitcomu celkem problém. Prostě trapnost. Asi nebudu mít odvahu se kouknout na nějakou další epizodu. ()

joora1 

všechny recenze uživatele

WTF?! Tohle je prostě i na mě moc, ale ten odpad nakonec nedám. Musím se bezelstně přiznat, že asi dvakrát jsem se zasmál:). ()

HiddenDragon odpad!

všechny recenze uživatele

Boze ochranuj me neurony! Jestli tohle jeste nekdy uvidim. Koukal jsem sice na kousek ctvrteho dilu, tak jsem vubec nepochopil, proc je Steindler prevlecenej za babku, ale ani to nechci vedet. "Novaci verze 2013"...dokonce je to snad toceny ve stejnym interieru....ani se nedivim ze takovy paskvil zas vyplivla Nova....a o co ze budou pristi tyden po Televiznich novinach rikat, jak se muzeme tesit na "nejpopularnejsi cesky sitcom soucasnosti"...reklama, lez a stupidita vladnou Nove....pryc, pryc dokud nam mozek jeste funguje a muzem stisknout tlacitko "off". ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Šteindlera mám docela rád, tak jsem to taky zkusil a bohužel hrozná nuda. Čekal jsem něco jako Comeback, ale tohle se nedá. Navíc to celé kopíruje docela dost povedený seriál Mrs. Brown's Boys, ale tohle mu nesahá ani po kotníky. Ale mohli by z toho udělat animák, ty kreslené scénky jsou docela pěkné. Po třech dílech končím. 20% ()

reditelka odpad!

všechny recenze uživatele

Myslela jsem, že účinkování Šteindlera v Gymplu bylo z nouze. PanMáma můj soucit dokonale zazdil. Česká soda se musí obracet v hrobě televizní zábavy. ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Milan Šteindler měl skončit zpátky v hrobě, případně u pozdravu gutten Tag. Tohle je naprostá trapnost. Ale co se divím, když to produkuje TV Nova, že? ()

Mitin odpad!

všechny recenze uživatele

NE! Nenávidím tento typ humoru, nenávidim to, jak ze sebe někdo dělá naprostého dementa a je to spíše k pláči. Říkám si, co vedlo Šteindlera k tomu, aby začal poslední dobou točit takové s prominutím hovna.. Pak jsou tam ostatní herci jako Sobotka, od kterých snad nemůžete čekat nic jiného než sračky, sračky.. Styděl bych se hrát ve filmu jako je tento. ()

Honzeek95 

všechny recenze uživatele

Toto je utrpení od začátku do konce.. Neuvěřitelně trapné vymodelované situace, téměř bez návaznosti s jediným účelem - pobavit. A ani to se (s výjimkou dvou povedených záběrů za jeden díl) vůbec nedaří. Jedna hvězda za snahu. ()

ondrula odpad!

všechny recenze uživatele

Je zajímavé, že sestupně strmou kariéru páně Šteindlera (připomínající volný pád) nikdy nikdo moc nekomentoval. Od dob legendární Sody a Vrať se do hrobu, tedy za posledních 20 let, nehrál v ničem, co by stálo za řeč a coby režisér snad naposledy točil sračkoidní Perníkovou věž, smutné. ()

fredisek 

všechny recenze uživatele

Nechutně výživná půda pro stereotypy. Od Heleny lehké zlepšení, ale rozhodně ne nijak výrazné. Český sitcom si za sebou táhne břemeno (a hergot velké) lidovosti. Nova zkrátka točí sitcomy pro svou cílovku, jenže tím akorát své diváky dehonestuje. Nechává je tak tam, kde asi zcela dobrovolně jsou - zavalení obyčejností. PanMáma je sice oplzlý a sprostý (což by mohlo naznačovat jistý pokus o kousavost), ale pořád si jede cestou, kterou se sitcomy Novy ubírají...totiž neříkat nic zajímavého, nic progresivního, nesmyslně se vměstnat do naprosto neuchopitelného obecného vkusu a ideálně přiživit stereotypy a předsudky. Otázkou je, co znamená obecný vkus a hlavně čemu se lidé mohou smát? Znamená to snad, že instalatér musí mít východní přízvuk, aby bylo jasné, kdo nám spravuje hajzly? Znamená to, že gay musí mít víc estrogenu než má kdejaká Paris Hiltonová na nákupech? Pak se divíme (nebo možná ne a o to je to horší), že nám tu fakt lidi z východu hajzly spravují a že gay rovná se kuřbuřt, co srká jeden manhattan za druhým. PanMáma je chvílemi vtipný, to se mu vzít nedá, ale vyčítat se mu dá - a zcela oprávněně - že je většinou příšerně hloupoučký, prvoplánový a ... hloupoučký. ()

GreatestFan 

všechny recenze uživatele

Proč takhle soudit české seriály, pravda je to pěkná blbost, ale pěkně se přece u toho zasmějeme skoro k prasknutí, a že se u toho nikdo nesmějě !? kriste co je to s váma lidi . // poprvé viděno 2. Září. 2013 ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Milan Šteindler v ženských šatech v ženské roli.... podle anglického prý úspěšného seriálu to zkusil Šteindler taky, Výsledek je fakt paskvil, který nebyl ani trochu vtipný a v kterém mne každý záběr na Milana Šteindlera v ženských šatech v ženské roli iritoval. ()

Prehry 

všechny recenze uživatele

Ano, není to seriál plný intelektuálních vtipů, ale některé hlášky mě pobavily. Když jsem to viděla poprvé, tak mi to přišlo hodně hloupé, ale nakonec to mívám jako kulisu k práci a není to špatné :D ()

PhillM.

všechny recenze uživatele

Část vtipu se ztratila v překladu, o mnoho se čeští plagiátoři (pardon, nákupčí licence) ani nepokusili. Ale nejvíc to padá na tom, že ono je prostě rozdíl, jestli je představitel hlavní role zároveň i stvořitelem postavy a piplá si ji mnoho let na divadle a stand-upu, nebo je to najatý komik z formy. Šteindler se sice snaží, ale pochybuji, že mu čeští diváci a TV Nova dají dost času na to, aby se s postavou paní Brownové resp. Jaruš Beranové zžil. ()

Reklama

Reklama