Reklama

Reklama

Epizody(16)

Obsahy(1)

Milan Šteindler v hlavní roli nového televizního sitkomu jako kročehlavská perla Jaruš Beranová. Máma Beranová vládne svojí rodině rukou přísnou, ale spravedlivou. Do života se jim sice neplete, ale když se její syn Marek rozejde s přítelkyní Maruškou, něco přece udělat musí! (oficiální text distributora)

Recenze (170)

Georginek odpad!

všechny recenze uživatele

Uz jenom z upoutavek se mi chce blejt, kam sme to dopracovali........ CME nema prachy a plati takovyhle prisernosti. Vlastne cokoliv - co Nova zaplatila stalo za Vyliz.......Odpad!! Tragedie, tragedie a jeste jednou tragedie.... ()

Chlo0opek 

všechny recenze uživatele

Milan je zde zkrátka jako bába dokonalej, ať si říká, kdo chce, co chce!:) A ani humor zde není tak špatný, jak to vypadá dle zdejšího hodnocení. ()

iwee23 odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu má Šteindler zapotřebí hrát v něčem tak trapném? Už jeho role v Gymplu je ostudná, ale PanMáma je absolutní dno. ()

Peddro odpad!

všechny recenze uživatele

Čekal jsem propadák, ale až takovou spodinu opravdu ne! Milana Šteindlera jsem celkem uznával, ale myslím, že tady se ztrapnil. ()

flakik 

všechny recenze uživatele

Velice slabý pokus o okopírování britského sitkomu Mrs Brown's Boys a převedení do českého prostředí. Pár světlých momentů by se se zavřením obou očí a zatnutím zubů našlo, proto aspoň jedna hvězda. Ale od TV NOVA se víc v tomto žánru asi čekat nedá. ()

Ladunka 

všechny recenze uživatele

Mě tahle blbost prostě baví. Vtip to má a není tolik stupidní jak by se dalo předpokládat, ale souhlasím v tom, že tady u všech těch intelektuálů a znalců tohle prostě nemělo šanci. By mě zajímalo, zda to opravdu všichni hodnotící alespoň viděli nebo si vycucali názor z jediné ukázky. Tohle je něco, čemu se skutečně dokážu zasmát. ()

kormoran 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí prvního dílu: Chvilku mi trvalo si zvyknout na zvláštní projev Panmámy v podání pana Šteindlera a měl jsem chuť to nedokoukat. Pak se ale objevila Vanda Hybnerová a tak nějak jsem si řekl, že tomu dám šanci. Nakonec jsem se několikrát i zasmál a rozhodně se podívám i na příští díl. Humor je to hrubozrnný, až černý, možná občas příliš tlačí na pilu, ale doufám, že se to trochu vystříbří. To, že se stejně jako v případě Heleny jedná o licenci zahraničního seriálu, bylo známo už předem, bohužel asi máme nedostatek autorů, kteří by vytvořili originální český sitcom. Na druhou stranu, zas tak hrozně to natočené není a herecky to také není katastrofa. Takže zatím tři hvězdy, v budoucnu možná uberu, možná přidám. ()

Kemkacek 

všechny recenze uživatele

Já nevím...Viděla jsem jeden díl a stálo to za nic i když musím přiznat že asi dvakrát jsem se pousmála ... Je to takový všelijaký ....Možná si na to časem zvyknu a po pár částech hodnocení zvýším nebo znížím ()

Loooba odpad!

všechny recenze uživatele

Milane Šteindlere, kámo, ty chlape, kterej jsi podepsanej pod Českou sodou, sakra, máš tohle zapotřebí??? ()

luukaas odpad!

všechny recenze uživatele

Totálně vyjebaná kravina pro konzumenty a dutý hlavy Tv nova. jen tak dál, protože český divák sežere všechno. Odpad všemi deseti. ()

KlarkaSY 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem, že tohle bude na čsfd nejhorší film na prvních příčkách, hned co jsem viděla ukázku, že mu nikdo nedá šanci.. Je to blbost, ale zasmála jsem se ()

Babbsi odpad!

všechny recenze uživatele

Dala jsem si tu práci a dívala se na jeden celý díl. Nic víc mi nestačí pro to, abych zjistila, že Šteindler už nevyvolává neutuchající výbuchy smíchu (jako tomu bylo v ČESKÉ SODĚ), ale spíš pocit vydělat peníze za každou cenu. ()

Reklama

Reklama