Reklama

Reklama

Epizody(16)

Obsahy(1)

Milan Šteindler v hlavní roli nového televizního sitkomu jako kročehlavská perla Jaruš Beranová. Máma Beranová vládne svojí rodině rukou přísnou, ale spravedlivou. Do života se jim sice neplete, ale když se její syn Marek rozejde s přítelkyní Maruškou, něco přece udělat musí! (oficiální text distributora)

Recenze (170)

HonzíQ

všechny recenze uživatele

Viděl jsem toho asi pět minut a dokonale mi to stačí do zbytku života, ale je to zvláštní monstrum. Koncept sám je tak morbidně tupý, že se to tak nějak k vtipnosti přibližuje z druhé strany a místy jí i dosahuje, ta babka, co ji hraje Zdena Hadrbolcová, je docela skvělá... a pak se to otočí a jedním dechem vyblije něco tak zrůdně pitomého, že by se toho štítili i autoři hollywoodských parodií. ()

PhillM.

všechny recenze uživatele

Část vtipu se ztratila v překladu, o mnoho se čeští plagiátoři (pardon, nákupčí licence) ani nepokusili. Ale nejvíc to padá na tom, že ono je prostě rozdíl, jestli je představitel hlavní role zároveň i stvořitelem postavy a piplá si ji mnoho let na divadle a stand-upu, nebo je to najatý komik z formy. Šteindler se sice snaží, ale pochybuji, že mu čeští diváci a TV Nova dají dost času na to, aby se s postavou paní Brownové resp. Jaruš Beranové zžil. ()

Reklama

feryk odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečný odpad plný fekálního a trapného humoru. Přiznám se, že jsem neviděl všechny díly, protože tohle se prostě nedá. Nemám rád humor postavený na vulgaritách a přiteplených hláškách. Pan Šteindler se zřejmě našel ve své orientaci. Seriál postrádá jakoukoliv vtipnost a je škoda času ho sledovat, pokud si nechcete přivodit žaludeční nevolnost. ()

obivan568 odpad!

všechny recenze uživatele

Všem těm uplakánkům, co tu křičí nad tím, že se nemá hodnotit seriál po prvním díle, radost asi neudělám. Ale tenhle seriál, ač se snaží býti nečím jiným, než současné seriály Novy, ničím jiným ohodnotit nejde... Blbé, nevtipné, trapné. Jestli s tímhle bude Nova pokračovat, najdu si Bin Ládina a donutím ho vymyslet nějaký plán na zničení této organizace. Tento koment budiž výstrahou! :-) ()

Galerie (25)

Zajímavosti (3)

  • V čase 18:30 přemýšlí Jarmila Beranová (Milan Šteindler) nad správnou odpovědí v křížovce a říká: „Zácpa na osm.“ Když ale odpověď do řádku dopisuje, lze zahlédnout, že konkrétní zadání je třířádkové, nemůže se tedy jednat jen o jedno pětipísmenné slovo. (David7)
  • V čase 18:18 Jarmila Beranová (Milan Šteindler) omylem zhasne jednu ze svíček. V dalším záběru však svíčka opět hoří, ale v následujícím záběru zase ne. (David7)
  • Aby se Milan Šteindler lépe vžil do role Jaruš Beranové, hledal inspiraci u své babičky Ludmily. (Fenk)

Reklama

Reklama