Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jsou mladé, krásné a nebezpečné. Každá chce být jako ony. I vy je znáte, ve vaší škole jsou také takové. První z nich je satanistka Courtney a její přívrženci. Druhá je nechápavá, ale nebezpečná Marcie, třetí je andělská Julie a poslední je zhmotnělý sexsymbol všech Elizabeth. Když jednoduchý žert končí smrtí, začnou se v tomto nepředvídatelném filmu postupně odkrývat všechny krutosti této čtveřice a nikdo na škole nebude jejich ďábelské hry ušetřen. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (54)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Úchylně zábavné. V neděli večer okolo jedenácté člověk pustí televizi a v první scéně se po školní "promenádě" projdou 4 nafintěné dívky v krátkých kostýmech živých barev. Smršť následujících vtipů a hlášek je zarážející a místo, abych se bál při hororu jsem se s radostí smál u komedie, která snad neměla žádné hranice. Hlášky jako "je nějaká ztuhlá, to už si aerobik nezacvičí" nebo "mňam, to je číča..." nikdy nevyzněli tak vtipně. K tomu všemu je hlavní čtveřice (až pětice) obsazena správně "hezkými" herečkami, z nichž především Rose McGowan předvádí šílené věci. Za odvahu, zvrácený a krutý humor, postavy a příběh zvrácené 3*. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Darren Stein .. To jsem zas v tej TéVé narazil na klenot. Jelikož jsem nestihl úplný začátek, až brácha mne ujistil, že se jedná o film, nikoliv epizodu z nějakého praštěného teen seriálu. Úroveň, ať herecká tak obsahová, je velice nízká, i když přiznám se, že několika málo hláškám jsem se opravdu zasmál. Jinak bída, ani ty holky nejsou zrovna extra pokoukáníčko. Mělo to být asi něco víc než tuctovka z vlny filmů pro mladé, ale nevyšlo to, byť černota v humoru místy zafunguje. ()

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Pokus o černou teen komedii autorům rozhodně nevyšel. Vzniklo však zvláštní dílo, které spíše než jako film vypadá jako epizoda z nějakého seriálu. Seriálovost kromě režie podporují ještě herecké výkony a charaktery jednotlivých postav. Námět rozhodně není bůhví jak originální, přesto by si zasloužil lepší zpracování... Rozhodně škoda, Ďábelská hra mohla být mírně nadprůměrnou komedií. ()

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Potom co se protrhla peřina teenage hororů a posléze teenage komedií, tohle má podle mě být teenage krimi. K černé komedii, která byla původním tvůrčím záměrem to má stejně daleko jako Číňan do Londýna. Dobrý záměr nelze zapřít, ale to je jediný prvek který si zaslouží pochvalu. Absolutně bez zápletky a to ani v momentech, kdy by nějaký děj někdo alespoň očekával. Filmu by tak moc slušela nadsázka, více černého humoru. Žel namísto toho sledujete manévry pár dívek v botkách na ultrapodpatku, kterak se snaží zamaskovat to že zabily školní idol. Knížku taky nehodnotíte podle zajímavého přebalu, takže víc jak jedna hvězdička z toho nebude. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Zabíjet lidi není správné... úmyslně. Překvapivě dobrá komedie, která vsází na dost jednoduchou zápletku a notnou porci černého humoru. A také (jak jinak) na půvaby hereček v hlavní roli. A víte co, mě se tahle, někdy až moc zvrácená komedie, vcelku líbila, proto dávám pěkné 3 *. A myslím, že Rose McGowan byla nejžhavější ze všech zúčastněných! ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Střední škole vládne parta krásných a sebevědomých dívek. Courtney, Julie, Marcie a Liz, která ovládá ostatní kombinací krásy,sexu a zastrašování. Jen Liz spolužáky neopovrhuje a je jediná, kdo dokáže udržet na uzdě vůdkyni party Courtney, ale také jediná, kdo může ohrozit její naděje na titul školní královny krásy. K nečekanému zvratu dojde, když Courtney vymyslí, jak zpestřit Liz sedmnácté narozeniny. Ale vtípek může skončit až tragicky. Jak se říká hračky plačky a co vypadalo zpočátku jen jako takový ostřejší žertík, se jeho autorkám posléze moc nevyplatí a budou za něj pykat. Film bych ovšem tímto neházel do kategorie horor, protože do něj má svým pojetím film daleko. Osciluje spíše mezi thrillerem a černou komedií, ale ani jeden z těchto dvou žánrů nedokáže plnokrevně naplnit. Podle mě bylo celkově zaděláno navíc, protože se z toho mohla vyloupnout solidní psycho jízda. O všechny zmíněné žánry se film jen otře a pak nakonec vyměkne a nepostará se o nějaké velké překvapení. Půvabné herečky se však postarají spolu s několika dalšími aspekty o poměrně dobrou masáž nejen filmového vnímání a smyslů. Mé hodnocení: 60% ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Průměr, který se točí kolem sexy koček, včetně ukecané Roce McGowan a trochu úchylé krimi zápletky. Je to koukatelné, asi tak na zabití času, když není nic lepšího po ruce. Vyzdvihnout musím hudbu, v půlce mě ohromilo Rock Me Like a Hurricane a od té chvíle jsem si dbré hudby začal všímat víc, možná i díky tomu nakonec 3* za 50%. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

TAMARA+POMSTA Tak trochu zábavné béčko zo školského prostredia. Teen takmerhoror hlavne pre amíkov, ktorému nechýba poučenie. Naivné, farebné, s infantilným koncom... ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Myslela jsem, že kameňák bude vtipnej !!" Jo, holky, to si svýho času myslel i Zdenál Troška !! Co svýho času ?! On si to ten kudrnáč vlastně myslí dodnes, ačkoliv většina z nás dobře ví, že tomu tak není ani náhodou, když třeba téhle šílenosti, šíleně vtipné šílenosti, tedy alespoň zpočátku vtipné, nesahá ten jeho slepenec ani po prdel !! ;) Tohle srovnání možná vyznívá dost nesmyslně, nicméně když už jsem se u té hlášky díky zmíněné asociaci tak hlasitě smál, tak proč se o ně nepokusit, ostatně oba dva kousky si zde shodně vysloužily podobně silně rozporuplná hodnocení, tak jakýpak copak !! ;) ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Taký mix filmov The Craft a Wild Things. Proste povrchný thriller odohrávajúci sa na strednej, kde trio miestnych mŕch omylom zabije svoju kamarátku a snažia sa to nejak ututlať. Bavil ma ten čiernohumorný prístup. Postavy boli buď blbé (hlavne policajtka Pam Grierová) alebo mrchy (perfektná Rose McGowanová). Ale všetky baby do jedne totálne sexy kosti. Škoda, že som tento film nevidel v dobe uvedenia. To by som bol asi nadšený, ale aj dnes je prvá hodina zábavná blbina. Bohužiaľ potom sa to nejak narýchlo snažili ukončiť a príliš premyslené vyústenie nie je. Odbili to jak keby to chceli mať čo najskôr z krku. Vďaka tomu, že je to tak krátke, tak to za jedno pozretie stojí. 6/10. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Dobrá čierna komédia, kde vedie hlavne veľmi diabolsky hriešna Rose McGowan, a až za ňou sú Julie Benz a tí ostatní...celkovo som sa aj dá na tom zasmiať aj dobré to je... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, po docela dobré začátku, že to bude vtipný a drsný film, ale jak se ukázalo, nakonec to nebylo tak vtipné, jak se to tvářilo, a ke konci už to až moc připomínalo "Carrie", i když z trochu jiného pohledu. Rose se snaží, Judy Greer taky, ale jinak ty holky moc nevynikají a vlastně mě moc nebavily, a to ani Julie. ()

OG_Swifty odpad!

všechny recenze uživatele

Teenage komedie, kde je nejvtipnější skutečnost, že tři skoro třicátnice hrajou středoškolačky. V hlavních rolích upír McGowan a sekundární upír Judy Greer se dvěma noname třicátnicema. Nejvtipnější scénou bylo asi strkání nanuku debilovi do huby, což je na komedii dost málo. A beztak jsem se u toho nezasmál. A krimi prvky? Ale prosím... :D ()

Jimmi 

všechny recenze uživatele

Jawbreaker zacal vyborne a s vidinou dobrej ciernej komedie som toto dielko pozeral dalej...ale cim viac sa "dej" vliekol..tym som sa aj tento film menil z ciernej komedie na priblblu teenegersku romanticku komediu o skaredom kacatku:((( Velka skoda..mohol to byt fakt vydareny film....Davam 2 hviezdy za napad a celkom dobre herckemu vykonu hereciek.... ()

delaware 

všechny recenze uživatele

* - Protože mě to překvapilo. * - Protože mě dostalo to netradiční téma. * - Protože jsem se dobře bavila. * - A protože Rose McGowan a Judy Greer jsou tak zatraceně dobré herečky. ()

Reklama

Reklama