Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jsou mladé, krásné a nebezpečné. Každá chce být jako ony. I vy je znáte, ve vaší škole jsou také takové. První z nich je satanistka Courtney a její přívrženci. Druhá je nechápavá, ale nebezpečná Marcie, třetí je andělská Julie a poslední je zhmotnělý sexsymbol všech Elizabeth. Když jednoduchý žert končí smrtí, začnou se v tomto nepředvídatelném filmu postupně odkrývat všechny krutosti této čtveřice a nikdo na škole nebude jejich ďábelské hry ušetřen. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (54)

Nikol10 

všechny recenze uživatele

Tohle opravdu není zlé. Po letech jsem to viděla v televizi a byla stejně nadšená,jako v mých pubertálních létech. :-) Velmi černá komedie, nenudí a má opravdu super hlášky. Moc dobrý je i výběr hlavních představitelek,až na Judy,ta zůstane stejně nehezká i po proměně,alespoň pro mne nejsem chlap! Ale Rose je úžasná a Rebecca a Charlotte jsou překrásné. Divím se tak nízkému hodnocení,myslím,že se jedná opravdu o nadprůměrnou teenage podívanou. ()

jirijo 

všechny recenze uživatele

Podprůměrně zábavná hříčka, která vypadá jako o něco delší epizoda z libovolného seriálu pro náctileté. Slibně rozjetý příběh se po úvodu nikam neposouvá a jen se točí v kruhu. Což je škoda, protože z námětu se dalo vytěžit rozhodně víc. Nicméně některé vtípky jsou slušné a na mladé herečky je rozhodně hezký pohled (i když tím nemyslím zrovna jejich herecké výkony :-). Rose McGowan předvádí skutečně ďábelské hrátky a pro Rebeccu Gayheart mám slabost a tady je skutečně k nakousnutí :-) Potěší i cameo Pam Grier, ale to je tak všechno, co se dá z tohohle podprůměrného filmečku vypíchnout. ()

cunicekb 

všechny recenze uživatele

Nevím, co mě nutí dát téhle sra*** tři hvězdy, ale docela mě to vyhodilo z běžného života a uvolnilo, docela se mi to líbilo, fakt nevím proč, je mi to záhadou, většinou tyhle filmy hodnotím jako odpad. Člověk asi občas potřebuje nějakou tu sra*** :) ()

koza3 

všechny recenze uživatele

Konina. Ale taková úchylná konina, že jsem to vydržel sledovat až do konce. Kamera a dramaturg se vyřádili, protože některé záběry byly až bizarní. Mohl to být docela slušný thriller či možná i horror, ale krimi komedie o školních kráskách... to bylo úsměvné :-) Třešničky na dortu jako totálně hnusná Violette (nebo Vyolet jak to bylo všude napsáno) či nanuk kouřící sporťák...nono! Dvě hvězdy za občasnou usměvavost a roztomilé klišé. ()

Mikecat 

všechny recenze uživatele

Az na tu nehodu na zaciatku celkom slusne na teenagersku komediu. Malo to zaciatok, koniec, zapletku a vyvrcholenie, sem tam aj vtipnu poznamku. Z teen sraciek by som to hodnotil ako taka lepsia sracka, lebo to ma aj nejaky mravny odkaz kto sa trochu zamysli a zime stastne az do smrti. ()

AgentMarvel125 

všechny recenze uživatele

Tento film hodnotim velmi vysoko a vysvetlim preco. Je to krasny filmik, ktory fakt ukazuje na take blondate vychrtle husicky - ako je napriklad Paris Hilton ... no comment ()

Bembeřice 

všechny recenze uživatele

Nebylo to špatný - vzhledem k tomu, že jsem nevěděla, o čem film bude, mě hned začátek filmu lehce šokoval, a pak už jsem celou dobu poměrně napnutě čekala, jak to dopadne. Obsazení a herecké výkony bídné, ovšem Rose McGowan si zahrála správnou mrchu a docela dost jí ta role (z mého pohledu) sedla. Zklamání přišlo na konci. Celý film se táhne jak nudle a pak ten dlouho očekávaný konec, to vyvrcholení, to, na co celou dobu čekám, je najednou velice rychlé až odbyté a takové nijaké, nezajímavé. Když jsem se tedy konečně dočkala závěru, udělala jsem pouze "pfff", vypla televizi a šla spát. No jo, mít film zajímavější zakončení, dala bych 3*. ()

Lia969 

všechny recenze uživatele

Priemerná teen čierna komédia. Kludne by som si to pozrela ešte raz ale s dosť veľkým časovým odstupom. Dosť to pokazili s tou premenou Violet ale soundtrack bol úžastný. Zbožňujem tú pesničku od Transister. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Je přitažlivější Rose McGowan nebo Rebecca Gayheart??? O tom i jiných věcech můžete přemýšlet u tohoto zajímavého filmu o americké mládeži a její debilitě. U mě vyhrává Rebecca, protože Rose je v tomto filmu extrémně bledá. V neposlední řadě je to i dobrá černá krimi komedie. ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

No, takový dárek k narozeninám nechcete. Ujeté nápady. Vážně skvělé kamarádky. A co všechno se vlastně stane? No, bude toho dost. Parádní způsob, jak odhalit pravdu. Hvězdiček 3 ()

Feacher 

všechny recenze uživatele

Někteří píšou, že se občas zasmáli... no... já teda ani jednou... herecky nic moc, příběhem taky ne, i tato kraťoučká délka na mě byla moc dlouhá. Film působí trapně, někdy předvídatelně a je obecně tak nějak o ničem... ale dokoukat se to dá. Aspoň že slečny jsou tam občas docela hezké a jako oddychovka se to dá zvládnout. 46 % přibližně odpovídá... ()

Martens(z) 

všechny recenze uživatele

"Zabila jsem Liz, zabila jsem váš idol. No a co..." Ach ta nostalgie. Pro nás kamarádky té doby silně kultovní záležitost. Zpětně nechápu proč. Nejspíš proto, že jsme potají toužily být jako ony - atraktivní, oblíbené, nebezpečné - prostě mrchy. Další z typických žánrovek tentokrát s lehkým morálním podtextem, poněvadž zlo nakonec musí být potrestáno! Neexistuje přece horší trest, než přijít o titul královny maturitního plesu, no ne? ()

Reklama

Reklama