Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jsou mladé, krásné a nebezpečné. Každá chce být jako ony. I vy je znáte, ve vaší škole jsou také takové. První z nich je satanistka Courtney a její přívrženci. Druhá je nechápavá, ale nebezpečná Marcie, třetí je andělská Julie a poslední je zhmotnělý sexsymbol všech Elizabeth. Když jednoduchý žert končí smrtí, začnou se v tomto nepředvídatelném filmu postupně odkrývat všechny krutosti této čtveřice a nikdo na škole nebude jejich ďábelské hry ušetřen. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (54)

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Darren Stein .. To jsem zas v tej TéVé narazil na klenot. Jelikož jsem nestihl úplný začátek, až brácha mne ujistil, že se jedná o film, nikoliv epizodu z nějakého praštěného teen seriálu. Úroveň, ať herecká tak obsahová, je velice nízká, i když přiznám se, že několika málo hláškám jsem se opravdu zasmál. Jinak bída, ani ty holky nejsou zrovna extra pokoukáníčko. Mělo to být asi něco víc než tuctovka z vlny filmů pro mladé, ale nevyšlo to, byť černota v humoru místy zafunguje. ()

Odpadlik 

všechny recenze uživatele

Černá komedie, která každého zpočátku určitě zaujme dynamickou kamerou, výkonem hlavních protagonistek (především Rose McGowan), barevným laděním snímku a soundtrackem. Ve druhé třetině už ale bohužel děj trochu ztrácí to co je hlavním kladem úvodu - cynický děj a navíc i tempo. Závěrečná třetina pak už připomíná tuctová teenagerovská dramata či kriminálky (snaha té "napravené" a toho "správňáckého" potrestat hlavní strůjkyni nechtěného zabití) a závěr filmu jakoby kopíroval závěrečnou scénu "odhlalení" z Velmi nebezpečných známostí. Přesto jsem se však celkem pobavil a za vidění film určitě stojí, je to zase jiný druh filmu o -náctíletých :-) ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Střední škole vládne parta krásných a sebevědomých dívek. Courtney, Julie, Marcie a Liz, která ovládá ostatní kombinací krásy,sexu a zastrašování. Jen Liz spolužáky neopovrhuje a je jediná, kdo dokáže udržet na uzdě vůdkyni party Courtney, ale také jediná, kdo může ohrozit její naděje na titul školní královny krásy. K nečekanému zvratu dojde, když Courtney vymyslí, jak zpestřit Liz sedmnácté narozeniny. Ale vtípek může skončit až tragicky. Jak se říká hračky plačky a co vypadalo zpočátku jen jako takový ostřejší žertík, se jeho autorkám posléze moc nevyplatí a budou za něj pykat. Film bych ovšem tímto neházel do kategorie horor, protože do něj má svým pojetím film daleko. Osciluje spíše mezi thrillerem a černou komedií, ale ani jeden z těchto dvou žánrů nedokáže plnokrevně naplnit. Podle mě bylo celkově zaděláno navíc, protože se z toho mohla vyloupnout solidní psycho jízda. O všechny zmíněné žánry se film jen otře a pak nakonec vyměkne a nepostará se o nějaké velké překvapení. Půvabné herečky se však postarají spolu s několika dalšími aspekty o poměrně dobrou masáž nejen filmového vnímání a smyslů. Mé hodnocení: 60% ()

Jimmi 

všechny recenze uživatele

Jawbreaker zacal vyborne a s vidinou dobrej ciernej komedie som toto dielko pozeral dalej...ale cim viac sa "dej" vliekol..tym som sa aj tento film menil z ciernej komedie na priblblu teenegersku romanticku komediu o skaredom kacatku:((( Velka skoda..mohol to byt fakt vydareny film....Davam 2 hviezdy za napad a celkom dobre herckemu vykonu hereciek.... ()

OG_Swifty odpad!

všechny recenze uživatele

Teenage komedie, kde je nejvtipnější skutečnost, že tři skoro třicátnice hrajou středoškolačky. V hlavních rolích upír McGowan a sekundární upír Judy Greer se dvěma noname třicátnicema. Nejvtipnější scénou bylo asi strkání nanuku debilovi do huby, což je na komedii dost málo. A beztak jsem se u toho nezasmál. A krimi prvky? Ale prosím... :D ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Pôvodne mala mať Rose McGowan na plese jemne rozpustené vlasy s copom na druhej strane. Keď však urobili herečke Rebecce Gayheart vlasy aj s kvetmi, Rose šla hneď za stylistkami a rýchlo vyžadovala, nech má lepší účes ako jej kolegyňa Rebecca. (RosieMcgowa)

Reklama

Reklama