Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Santa Martinez (Gaby Espino) je krásná žena, která se nyní jako Amanda Brown snaží pomstít vraždu svého manžela, za níž stojí bohatá rodina Canů. Příběh začíná před dvěma lety, kdy Willy Delgado (Lincoln Palomeque), manžel Santy, chodí dávat soukromé lekce klavíru Daniele (Ana Osorio), nejmladší z rodu Canů. Její matka Bárbara Cano (Wanda D'Isidoro) se snaží Willyho svést, ale poté, co ji odmítne, mu přísahá pomstu. Vymyslí si, že se pokusil znásilnit Danielu. S pomocí svého bratra-právníka Humberta ho dostanou do vězení, kde ho později nechají zabít, aby se toto tajemství zachovalo a nezničilo pověst rodiny. Santa s pomocí Willyho sestry Pauly (Virna Flores) chce rodinů Canů zničit. Jejím prvním krokem je svatba s Humbertem Canem. Do cesty se jí ale připlete mladší bratr Humberta, Santiago (Aarón Díaz), do kterého se zamiluje, a tak nyní není vše tak jednoduché, jak se zdálo. (..Lucas..)

(více)

Recenze (2)

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

Seriál se spoustou klišé, otravných postav a různých dalších hloupostí, ale přesto mě baví, jak dokáže překvapit a zabavit. Velmi dobré zápletky a odhalování tajemství a minulosti. Někteří herci jsou velmi dobří, někteří už méně, ale všechny minusy naštěstí zatím převyšují klady. A vlastně se díky tomuto seriálu snažím učit španělsky (je na oficiálních stránkách s anglickými titulky), takže o důvod víc, proč se dívat dál. Po zkouknutí celého seriálu dávám tři hvězdičky, zhruba ve třičtvrtině se to blížilo až k odpadu, kdy se jedna z postav začala chovat naprosto iracionálně. Ale ani tak nelituji toho, že jsem tento výtvor viděl a to i díky tomu, že jsem si zlepšil španělštinu :) ()

fiLLthe3DD 

všechny recenze uživatele

Uznávám, že tento počin je naprostá slátanina a navíc také vykrádačka La Casa de al Lado , ale čert to vem, bavil jsem opravdu královsky, a to i navzdory teatrálnosti a klasickým telenovelovým neduhům jako je např. překombinovanost. Krom hlavní premisy Santiny pomsty se zde dočkáme i několika podzápletek, z nichž vyzdvihuji zejména tu o nevěstinci, ve kterém jsou mladé imigrantky nuceny k prostituci - líbilo se mi, že chlípného majitele bordelu nakonec holky naporcovaly do guláše a daly sníst svým stálým zakazníkům :) naopak zápletka s rasistickou babkou mne naprosto iritovala a party s drogovým baronem a jeho dvojníkem se dle mého do této novely s prvky thrilleru / mystery nehodily už vůbec. Naopak si myslím, že scenáristé měli dát více prostoru psychicky nevyrovnané Inés anebo hl. hrdinovi Santiagovi, z něhož se těsně před koncem SPOILER! vyklube nebezpečný psychopat - ostatně, pokud hledáte vyloženě romantickou telenovelu, tak se tomuto seroši raději obloukem vyhněte, protože jedovaté intriky, vraždy a násilí zde převažují nad milostným tokáním hlavních protagonistů. Nevadí-li Vám absence šťastného konce či nelogické chování postav (v čele s naprosto neschopnou policií), tak tuto podívanou vřele doporučuji - jednak se u toho zasmějete, jednak poklidíte a vzhledem ke srozumitelné výslovnosti se i španělsky přiučíte :) Pochválit jinak mohu sympatické obsazení a též i velmi dobrou hudbu. Trailer ()

Reklama

Reklama