Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Santa Martinez (Gaby Espino) je krásná žena, která se nyní jako Amanda Brown snaží pomstít vraždu svého manžela, za níž stojí bohatá rodina Canů. Příběh začíná před dvěma lety, kdy Willy Delgado (Lincoln Palomeque), manžel Santy, chodí dávat soukromé lekce klavíru Daniele (Ana Osorio), nejmladší z rodu Canů. Její matka Bárbara Cano (Wanda D'Isidoro) se snaží Willyho svést, ale poté, co ji odmítne, mu přísahá pomstu. Vymyslí si, že se pokusil znásilnit Danielu. S pomocí svého bratra-právníka Humberta ho dostanou do vězení, kde ho později nechají zabít, aby se toto tajemství zachovalo a nezničilo pověst rodiny. Santa s pomocí Willyho sestry Pauly (Virna Flores) chce rodinů Canů zničit. Jejím prvním krokem je svatba s Humbertem Canem. Do cesty se jí ale připlete mladší bratr Humberta, Santiago (Aarón Díaz), do kterého se zamiluje, a tak nyní není vše tak jednoduché, jak se zdálo. (..Lucas..)

(více)

Zajímavosti (9)

  • Píseň, kterou zpívá Tránsito v poslední epizodě, nese název „Ni Santa, Ni Diabla“ a nazpívala ji její herecká představitelka María Requenel. (fiLLthe3DD)
  • Natáčelo se v ateliérech studia Telemundo v Miami na Floridě. Venkovní záběry pak byly nafilmovány ve městě Fort Lauderdale (Florida), a to na místech Riverwalk Park, Southwest Avenue a Snyder park – za pronájem těchto míst studio městu zaplatilo 78 000 amerických dolarů (jeden natáčecí den vyšel na necelé 2 000 dolarů). (fiLLthe3DD)
  • Budova policejní stanice je totožná s tou, která byla použita v jiném seriálu od Telemunda, a to El Fantasma de Elena (od r. 2010). I v něm budova sloužila coby stanice policie. Zatímco tento počin je ovšem zasazen do Marrera v Louisianě, tak Elena se odehrávala na Floridě (kde se budova i nachází). (fiLLthe3DD)
  • Gaby Espino se rolí vrátila k hraní po dvou letech, které strávila na mateřské. (..Lucas..)

Reklama

Reklama