Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Student žurnalistiky Jason je nucen si z rodinných důvodů najmout polovinu lůžkového vozu. I když je sám, má pocit, že nikoli. Ve voze se objevuje hrůzné zjevení, které zabíjí každého, kdo tam vstoupí. Podaří se Jasonovi nad zrůdou zvítězit? (Bontonfilm)

Recenze (17)

obitus 

všechny recenze uživatele

Film s tak krásným českým názvem jednoduše nemůže být špatný. A taky že není, i když samozřejmě nejde o nic jiného než obyčejné béčko, kterých se na konci 80. a začátku 90. let vyrojily mraky. Každopádně triky jsou pěkné, příběh trhlý a dnes neprávem zapomenutý David Naughton rozhodně potěší. Celkem lituju, že někde ve skříni nemám české vydání na VHS. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Víceméně další horor který zaplavoval poličky půjčoven. Tenhle film má vše co od béčka čekáte nijaký příběh, pár koz, občas krev. Musím vyzdvihnout ale hudbu která dělá z tohohle díla lehce nadprůměrný snímek. Buechler jako Mister je celkem povedený o Naughtonovy nemluvím. Celkem mě ale překvapilo že se Buechler nepodílel i na samostatným maskách(které byly celkem úchvatné). Stejěn jako efekty. Film doporučuji pro milovníky béčka, ostatní do něj můžou jít jen s výstrahou. PS: Finální scéna postele a krve mě dostala(Freddy). ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

V rámci dopĺňania si vzdelania ohľadom vlakových hororov som natrafil aj na tento a hoci ide o béčko, je to béčko do značnej miery sympatické a svižné. Podiel na tom má fajn kasting, veľa sexu, solídna atmoška a zaujímavá vagónová poetika. Taká jednohubka, ale potešila by ma serióznejšia réžia, menej humoru a vážnejší scenár. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Horor, který je ještě více jak jednou nohou v osmdesátých letech, což vůbec nevadí. Vedle postaršího domu se nachází vysloužilý železniční vagon, který postarší majitelka domu výhodně pronajímá. Když se ale nastěhuje Jason, tak se probudí duch zemřelého manžela majitelky, co býval strojvůdcem. No a když Jason odejde a někdo ho s různými úmysly přijde navštívit, tak s ním duch udělá krátký proces. Asi nejlepší jsou smrtící pera z gauče. Po celou dobu jsem to viděl spíše na 2*, ale potěšil mě šťavnatý konec plný blesků, tak dám tři. A také závěrečná noční můra, co hezky připomněla starého dobrého Freddyho. Té krve bylo fakt jezero... ()

montel odpad!

všechny recenze uživatele

Jason (David Naughton) studuje žurnalistiku a ve městě ve kterém je nový si pronajal obytný vlakový lůžkový vůz na zahradě jedné starší ženy. Jason ovšem netuší, že bývalý majitel jeho nového bytu, který je již dávno po smrti, byl při velkém vlakovém neštěstí, které zavinil. Než to stačí Jason zjistit, všechny jeho návštěvníky usmrtí duch bývalého majitele a strojvůdce a to velmi brutálním zúůsobem...Doslova a do písmene hororový zážitek dívat se na tuhle nudu. Hrozní herci, příšerné efekty a debilní nelogický děj. Nezachrání to slušné masky, ani krásné kozy Judie Aronson, kterou známe z Amerického ninji. 15% ()

Reklama

Reklama