Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reportérka Dicte se snaží zabydlet. Právě se totiž společně se svou dospívající dcerou Rose přestěhovala do svého rodného města. Poklidný začátek je však narušen nálezem mrtvého ženského těla, z něhož někdo vyřízl dítě. Krátce nato se Dicte seznamuje s další těhotnou Bosňankou, Remzou, která se obává o svůj život. Poté, co je Remza unesena, není pochyb, že je celé obchodování s dětmi mnohem propracovanější a hlavně rozsáhlejší, než se zprvu zdálo. Dicte se coby novinářka snaží spolupracovat s místním vyšetřovatelem Johnem. Ten však podobnou kooperaci odmítá a informace si nechává pro sebe. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

ibeh

všechny recenze uživatele

Zatím mě tentokrát Dánové dost zklamali. Vše hodně prvoplánové, krimi zápletka i osobní problémy či postoje. Nevím, jestli budu pokračovat. Patrně je to levnější seriál :) ()

Dr.dogous 

všechny recenze uživatele

scénář 3 režie 3, herci 2 výprava 2 celkem 10 50% trocho krkolomný dej, nesympatický vyšetřovatel Wagner, i jeho lesbická partačka. Témata často raritní, dialyzovaní, jehovista, pasťák, transplantace, moje máma tvoje máma, rozpadle rodiny, tak jak to dnes v moderních manželstvích bývá ()

bilder 

všechny recenze uživatele

Není to špatné. Samozřejmě od dánských krimi seriálů očekáváme něco trochu jiného, ale předpokládám, že se to rozjede. Obchody s dětmi, náhradní matky, balkánské prostitutky, to nabízí ještě dost možností, jen nevím, jestli na tak dlouhý seriál. Nechám se překvapit. ()

Reklama

Reklama