Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po 10 letech se chystá sraz ročníku 1972 střední školy Lizzie Borden. Spolužák Walter Baylor (Blackie Dammett) utekl z psychiatrické léčebny a chce narušit večírek. (JasonCZ)

Recenze (5)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Nadšenie zo zistenia, že svojho času John Hughes scenáristicky debutoval paródiou na slasher, vyprchalo už po pár minútach. Postavy (u Hughesa výnimočne) nemajú žiaden charakter a sú to len prázdne karikatúry, nič vtipné sa tu nenachádza, vraždy sú offscreen a celé je to jeden veľký kŕč. Ešte že si hneď ďalší rok polepšil povesť s Vacation. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký film „Class Reunion“ není skvělou komedií a má docela dost hluchých míst. Ale je to parodie na žánr, parodie, která není vyloženě třaskavá, ale od začátku je vidět, že autor znal pravidla slasheru a řídil se jimi, respektive si je převracel podle sebe. Dějově ale snímek nijak skvělý není a postavy jsou takové odfláknuté a místy vyloženě protivné. Ale jako komedie to funguje. ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, scénář jakoby neexistoval, scény jsou nenavazující, a šílené, bohužel ne vtipně šílené. Aspoň, že posledních 20 minut stojí za to. ()

Reklama

Reklama