Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čtyři kadeřníci v soutěži na ostří nůžek... (TV Barrandov)

Recenze (23)

Dagoussek odpad!

všechny recenze uživatele

Ostříháno, Popelka ...na motivy "Prostřeno". OSTŘÍHÁME a co můžeme, zkazíme. Co jsem viděla, tak proměny nedopadly zrovna nejlépe. Co mi vadí, jak nejdříve si navzájem vše pochválí a při bodování vše zkritizují a chudáci oběti... očekávají super proměnu a ve finále ať se jim to líbí či ne, tak musí samozřejmě pochválit, co už, že??? ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

To se takhle prima rozhodla vyměnit pár let se opakující koncept série Prostřeno za Ostříháno... Moment, ale tohle sakra vysílá Barrandov... Koncept se sice sám o sobě možná zajímavý, ale pokus o získání části diváctva od primy moc nevyšel, zpracování a zúčastnění osobové jsou občas na zabití (extrémě přehnaný homoprojev, včetně gest, cupitání a růžové aneb potencionální cíl na atentát pro všechny seriózní gaye), jindy sympatičtí (Plzeň!), ale to je fakt málo na to, abych u toho strávil víc než pár dílů. ()

Pepinec odpad!

všechny recenze uživatele

Ty koni, já si takhle přepínám kanály a hledám nějakej, co by mě bavil víc než ten před našim barákem a najednou vidím sám sebe, jak procházím před kamerou s telefonem u ucha. Tak koukám, k čemu jsem se to zase přimotal a musím říct, že si fakt umím vybrat... Tohle je tak výbornej pořad, že jestli na něj ještě jednou narazím, půjdu si do toho našeho kanálu štrikovat novej svetr na zimu. "Nezkracovat a ne zrzavou" řekla a za tři hodiny odcházela s vyholenou polovičkou lebky a rezatou patkou. Příšerný, fakt příšerný. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Neposlušné vlny zkrotí kadeřníci na slovo vzatí. Nová reality show si za cíl klade udělat z nevzhledné koudele na hlavě něco šik a trendy a tedy účes, který podtrhne osobnost jednotlivého účastníka. A soutěží se s nůžkami a šikovnými prsty, které opravdu dokáží vykouzlit pěknou image, která je určitě změnou k lepšímu. Jen kdyby to zápolení čtyř kadeřníků nebyla taková nuda, která se brzy okouká a začne se zajídat. To už pak máte vlasy ne na hlavě, ale nad hlavu. Tv Barrandov dokazuje, že zkrátka neumí připravit soutěž, která by diváka strhla. Je mistrem recyklace kdysi populárních soutěžních pořadů (Kufr nebo Videostop), ale za celou dobu se mu nedaří v divákovi vzbudit to zásadní a sice zájem o dané zápolení. Fajn, jednou maximálně dvakrát se na tuhle kadeřnickou show v týdnů podíváte, ale když to v zápětí zpětně přehodnotíte, vyjde vám z toho, že vesměs o nic nepřicházíte. V tom případě je tahle show zbytečná a tak nějak nepřichází s něčím novým. Fádní vyznění má opět navrch a ony i ty odborné rady jdou jedním uchem tam a druhým ven. Pokud se tedy opravdu hodně nudíte a jste zvědaví, co by z toho mohlo vzejít, tak šampon, gel a nůžky do ruky a můžete se u televize pižlat a zkrášlovat podle vaší libosti. 40% ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Rád bych řekl, že to je podle mě jeden z těch lepších pořadů na Barandově. Jinak se ale nejedná o nic výjimečného. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Hvězdičkové hodnocení je úplně stejné jako tady na ČSFD. Max. pět hvězd. Je to klasická reality show na tohle téma, ale pro mě nevzrušivě průměrné. Hodnotitel účesu v závěru dílu říkal, že chybí onen "wow efekt" a stejně hodnotím tento pořad, který je nyní opakován na TV Barrandov. A podprůměrný počet hvězd hvězd dávám za pro mě příšernou podkreslující hudbu. ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Mockrát jsem neviděla, ale hvězdičku dávám za skvělé kadeřníky, pravděpodobně mužského pohlaví, povětšinou s růžovou či jinak zajímavou hlavou a obvykle velmi oduševnělým výrazem ve tváři. I celá diskuze kolem kadeření bývá velmi inteligentní. To se skutečně vidí jen na TV Barrandov. ()

Market179 

všechny recenze uživatele

Jako takový ten odpočinkový pořad proč ne? Ale ty dokola se opakující řeči a předepsané chování mě přímo ubijí a kazí tím zcela vše. ()

SimonShot odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tady jsme ostatne jako vzdy kdy sledujeme tyto porady narazili, absolutne nesmyslny namet podtrzeny stupidnimy vykony hercu proste je mi zle ostatne jako vzdy kdyz sleduji tyto odporné zvratky !!! ()

phoenixer odpad!

všechny recenze uživatele

Au, proč? Tohle je bolest i sledovat. Ten cringe je cítit nejen v tom jak je to natočeno, ale i z těch lidí, co jsou velmi “přirození”. ()

Knor 

všechny recenze uživatele

Další nesmyslná krávovina na české televize, které jsou už tak dost prolezlé podobnýma sračkama. Ale dám jednu hvězdu za to, že když na to narazím jsou tam vždycky nějaký buzící díky kterým dostávám záchvaty smíchu. ()

Anteia odpad!

všechny recenze uživatele

Pěkně se na pořadu vidí kvalita přízemních kadeřnictví v Česku, akorát že v pořadu ostříháno za ty hnusy lidi nemusí platit. Jestli se někdo na to dokáže dívat vkuse čtyřicet minut, nechápu ho, když mrhat čas, tak rozhodně smysluplněji než touhle břečkou plnou extrémně nesympatických lidí a vět nerozvinutých! ()

Nerdvana odpad!

všechny recenze uživatele

Nehoráznost! Kadeřnice povětšinou s dokonale upravenou hlavou vytvářejí na hlavách svých pokusných králíků naprosté hrůzy. Dokonalá antireklama. ()

Reklama

Reklama